בגידה חוזרת-עזרה דחופה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה חוזרת-עזרה דחופה.
    הדר
    19/07/2007

לפני 3 חודשים נודה לי שבעלי בוגד בי היה פיצוץ גדול הוא הבטיח לנתק קשר עם הבחורה ולשקם את הנישואים בזמן ישיבה עם מטפלת זוגית כך התברר לי היום לא רק שהוא עבד עלי הוא עבד גם על המטפלת וטען שאין קשר בינו לבין הבחורה ,מה שהתברר כשקר .
    לפי פירוט הטלפון וחוכמתי הבחורה החליפה פשוט פלאפון והוא עדין נשאר איתה בקשר.היום שלחתי לו הודעת אס.אמ.אס שאני יודעת הכול וזה נגמר בינינו .תוך שניה הוא הגיע הפעם לא הכחיש כלום טען שאני פרנוידת וכשביקשת להשקשר מהנייד סירב ואמר שזה שטות שלי.
    כשאמרתי לו שאני רוצה להתגרש סופית,טען שאני יעשה עוול לילדים ושאני הורסת את המשפחה .
    אני אוהבת אותו אבל כבר לא יכולה לסמוך עליו יותר כי הוא ממש שקרן תעזרו לי איך ממשיכים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה חוזרת-עזרה דחופה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דבר נוסף

הדר
    20/07/2007

הערב שהוא הגיע ודיברנו הוא טען שהוא ידיד שלה שהם לא שוכבים אלה ידידים והוא טוען שהוא לא אוהב אותה שזה ידידות בלבד .
    אבל כשאמרתי לו שאני מבקשת שינטק את הקשר איתה כי זה פוגע בי ובנישואים שלנו הוא מסרב אז להאמין שזה רק ידידות.
    אגב הוא לפי פירוט השיחות הוא דיבר איתה החודש כול יום 2 דקות מקסימום.
    אגב מעורבים 3 ילדים מקסימים בגילאי 9,7.ו-9 חוד'.
    שכבר אתמול שאלו אותי אם אנחנו נתגרש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דווקא לא קונה את ההסברים שלו

דורית כהן
    21/07/2007

הדר יקרה, סליחה שאני לא קונה את הסבריו של בעלך. זה נשמע כרגע כאילו את ממש רוצה להאמין לדבריו ולעבור הלאה, אבל בלי בירור יסודי של הדברים את צפוייה שאירועים דומים יחזרו ויקרו לאורך חיי הנישואים שלכם. השקר מצליח לו, כך זה נראה. החליטי אם את מוכנה לחיים כאלו איתו. אם הוא לא ממש מודה - לא בפנייך ולא בפני היועצת - אז לא יקרה שום שינוי רציני. גם אם הוא יודה זה עוד לא מבטיח שינוי. הוא צריך להבין ולשמוע ממך מה הוא מסכן כאשר הוא ממשיך לסבן את כולם וליהנות מן החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה ומעריכה

woman
    27/07/2007

אני חווה אותה בגידה כבר שישה חודשים, אני מרגישה בכאב והפגיעה שלך.
    אני עד היום מבולבלת, הוא משפיל אות כל הזמן ומפאר אותה בפניי בכל חוצפה אפשרית.
    תהיי חזקה כה זה מצב שצריך לאזור הרבה מאמץ וכוח במיוחד בשביל הילדים כי בסוף האמהות הן אלה שמשלמות מחיר הבגידות וסובלות את הכל בשביל הילדים.
    במקרה שלי אני מחזיקה מעמד בבית עדיין אך ורק בשבילם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה שסבלה....

אסתר
    27/07/2007

לדעתי אין דבר כזה לסבול בשביל הילדים....כי הם רואים אימא ממורמרת שכואב לה רואים איך היחס בין ההורים ולוקחים את זה לזוגיות אני בת להורים שלא הסתדרו בגלל שאימא של אבי היתה מתערבת בחייהם וכל הזמן היו צעקות קללות ובכי בבית.......הייתי מתה שאימי תתגרש או תעזוב את הבית.....אך סבלה בגללנו אך עד עכשיו אין לי דעה טובהה על זוגיות במחשבה שכל הזוגות לא מסתדרים ולא טוב להם......אי אפשר להגיגד שמהסבל שלה ישירות ושלנו בעקיפין יצא משהו טוב.......אם לא טוב תעזבו למענכן ולמען ילדיכן......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו