מה לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    מ
    11/12/2008

אני בת 57 .לפני כשנתיים וחצי הקרתי גבר והתאהבנו וכל אחד התגרש כדי שניהיה ביחד . בהתחלה הכל היה כל כך יפה כמו חלום. (אנחנו גרים ביחד אצלי יחד עם הילדים שלי). אחרי 6 חודשים שהוא עבר לגור אצלי ראיתי בפירות סיכות של הניידת שלו שהוא מדבר כ 5-10 פעמים ביום עם שני נשים ( בסירוגים) מעיר מגוריו. קיבלתי את זה מאוד קשה למראות שהוא עמר לי שזה כלום ואין שום דבר ביניהם. מאז הסיפוק המיני שלי ירד במידה מסויימת. לפני כמה ימים גיליתי שיש לו אימיל נוסך עם רשימה של כ- 10 נשים. הוא שיקר לי שהרשימה לא קיימת כיהוא מחק אותה אבל אני הצלחתי לפני זה להדפיס אותה אבל הוא לא מכיר בקיומה. יש לציין שמבחינת כלכלת הבית אני קונה הכל ובסוך כול חודש הוא נותן לי ק'ק פתוח וכמה שאני צריכה אני מעבירה לחשבון שלי.יש לי גם גישה חופשית לחשבון שלו. אחרי הגילוי של האימיל אני מפחדת להכנס איתו למיתה. אני מרגישה שאני לא מסוגלת לגעת בו בגלל שלי מאוד מפריע שקרים. מה אני צריכה לעשות? האם להמשיל איתו? אם כן איך אני יכולה להתגבר על המצוקה שלי? תודה מראש יש לציין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורך בריגושים

דורית כהן
    13/12/2008

מ היקרה, לצערי התאהבת בגבר שכנראה זקוק לריגושים - ואכן זו היתה הדרך שבה הוא הכיר אותך- התאהבתם וניהלתם פרשייה מחוץ לנישואין. יש לו צורך בסיסי - אולי התמכרות אפילו - לקשרים חדשים ונוספים, לריגוש הזה, ויש להניח שאם תתחקרי אותו, תרגלי אחריו ותתפסי אותו כל פעם, הוא רק ימצא עוד דרכים להסתיר זאת מפנייך וזה יגרום לריחוק נוסף ביניכם. השאלה היא אם את יכולה לחיות עם הצורך הזה שלו בריגושים ובהיכרויות, ואני חושבת שהידיעה הזאת מאוד מפריעה ומקלקלת. נסו אולי להגיע לייעוץ כדי לראות אם ניתן להתגבר על הבעיה.
    אומר רק שאם מגיעים להסדר ולהבנה שכל אחד מבני הזוג רשאי "לשחק" קצת, בגבולות שמוסכמים על בני הזוג, יש סיכוי להגיע לזוגיות שנותנת המון חופש ופרגון ויכולה להחזיק מעמד זמן רב, בלי שמישהו מבני הזוג יהיה חייב לקטוף "פירות אסורים". ההבנה שיש בני אדם עם צורך מאוד חזק ריגושים ובחידושים הולידה את המודל של זוגיות פתוחה, שבתוכו ישנן הגדרות פתוחות יותר ופתוחות פחות - על פי הכללים שכל זוג קובע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו