פורנו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פורנו
    טופי 25
    13/12/2008

שלום רב, אני בת 25, נשואה טריה קרוב לחמישה חודשים. לפני הנישואין בעלי ואני יצאנו ביחד שמונה שנים. הזוגיות שלנו באופן כללי נפלאה וטובה אך גיליתי משהו לפני כמה זמן שמאוד מציק לי וגורם לי לכעוס עליו כל הזמן, להעלות את התמונות שראיתי בראשי ולחוש כעס רב.האמת היא שאני אשמה בגלל יצר החטטנות שלי והסקרנות שלי, זה הוביל אותי לסבל. מה שעשיתי הוא כזה- חיטטתי לבעלי במחשב שכרגע הוא משותף לנו וגיליתי מלא אתרי פורנו במועדפים שלו ומלא תמונות של נשים עירומות וחשתי גועל מטורף!!!! באופן טיבעי, התחלתי למחוק כל מיני תמונות וגם כמה אתרים בלי ידיעתו ומה שמציק לי זה מה זה אומר לגבינו אם בכלל? עוד משהו ששכחתי לציין הוא ששבוע לפני שגיליתי את האתרים והתמונות, תפסתי אותו בלילה בסלון למטה רואה סרט פורנו וכשהוא עלה לחדר ושאלתי אותו איפה היה? הוא אמר לי ירדתי לשתות ועליתי, הייתי במחשב.הוא עלה מחורמן לגמרי, ואין לי מושג למה עשיתי זאת אבל עוד שכבנו אחרי זה. שאלתי היא האם זה דבר טיבעי? האם גבר אשר אוהב את אישתו, וטוב לו איתה עדיין אינו יכול לחיות בלי פורנו ותמונות עירום של נשים אחרות? האם האקטים הללו נחשבים לבגידה? אני חשה נבגדת.האם המעשים שלו תקינים וזה לא אומר דבר על הקשר שלנו? האם עליי לדבר איתו על זה? מה עליי לעשות ואיך להתמודד? אשמח אם גברים כנים יוכלו להגיב לגבי זה מנקודת מבט של גבר כמובן. תודה. האם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פורנו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורנו זה בגידה או לא

טובי פלד
    14/12/2022

שלום סופי
    פורנו ה לא בגידה. היחס של גברים ונשים לסקס הוא שונה. הגורי העושמה הרגש הכל שונה.דברו תחליפו דיעות ותגיעו להבנה טובה יותר ביניכם
    בברכה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככה זה גברים

ליאת
    15/12/2008

ממי אין לך מה לדאוג ככה זה גברים ל90 אחוז מהם יש פורנו במחשב (ה10 הנותרים הם כנראה הומואים) אני מצאתי לבעלי פורנו במחשב וכדי לשפר את חיי המין הצעתי לו שנצפה ביחד אם את אומרת שהוא אוהב אותך ונאמן לך אין לך מה לחשוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי פורנו במחשב

ליאת
    15/12/2008

יש לי חברה כבר 4 שנים ויש לי פורנו במחשב גם שנתחתן אני לא מתכוון למחוק אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לקחת ללב

יוסי
    15/12/2008

אני רוצה להגיד לך כי זה דבר טבעי לחלוטין.בקשרים הרצינייים שהיו לי גם תמיד ראיתי פורנו, ולא חלילה כי איני מסופק.הסקס בקשרים היה מאוד טוב. אך לפעמים יש צורך להתייחד קצת לבד.המחשב רק נותן גירוי. אני תמיד טוען כי עדיף שנראה פורנו מאשר יצוצו כל מיני דברים לא בריאים בעליל כמו בגידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורנו כחלק מן המציאות המודרנית

דורית כהן
    16/12/2008

הזמינות של אתרי הפורנו, ההרגל להתחרמן ולהתגרות מינית מגלישה באתרים אלו - הופכים את הנוהג הזה למאוד שכיח, בעיקר אצל גברים אך גם אצל נשים. אני חושבת שעלינו להתרגל למחשבה שאם בעבר צריך היה להביא סרט כחול ולצפות בו בוידאו או בדי.וי.די, כיום כמעט כל אחד יודע למצוא פורנו במחשב, וזה הפך להיות חלק מן המציאות והרפרטואר המיני של הרבה מאוד אנשים. זה הולך בד בבד עם פנטזיות פרטיות שרצות לנו במוח כאשר אנחנו רואים אישה יפה (או גבר)
    וסקסית ברחוב או בעבודה, זה חלק מן הביטוי העצמי המיני שלנו - איפה שיש גירוי מיני - הרבה מאיתנו ימצאו את עצמם שם, כי זה מושך, וזה זמין.
    במחשב ה"משחק" הוא עוד יותר מלהיב כי יש יותר שליטה, יותר אינטראקציה, יותר גיוון, יותר ביזאר, מאשר ברחוב או בספריית הוידיאו.
    גברים, יותר מנשים, בעיקר בגלל החינוך שקיבלו - הינם יותר פתוחים לגירויים מיניים. נשים חונכו להישמר, להיות צנועות, לא בוטות, ואילו גברים רבים מדברים חופשי על זיונים, מאוננים בצוותא בצבא, מתגאים בביטוי המיני שלהם ולא מסתירים אותו. לכן השונות בתגובה לפורנו באינטרנט - נשים נדהמות, נגעלות, מרגישות נבגדות ואילו גברים מחפשים עוד ועוד אתרים ומשתעשעים בפנטזיות.
    אהבתי את התגובה הקודמת של האישה שהצטרפה לבן זוגה בגלישה לאתרים, כי זה לא יעזור לך אם תמחקי או אם תתלונני - הוא רק יסתיר זאת יותר טוב וירגיש אשמה וכעס כלפייך שאת חוסמת אותו. גלי הבנה לעניין הבריא שלו בסקס, ותשמחי שהעולם המיני שלו עשיר וחופשי, ולא חסום ומדוכא כמו של הרבה נשים...,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כ"כ מבינה אותך!

אנה
    17/12/2008

גם אני נשואה יחסית טרייה וצעירה. עוד בתקופת חברותנו ידעתי שבעלי גולש באתרי סקס וזה הפריע לי אז אבל רק באלמנט של הקנאה ואח"כ גם למדתי לצחוק על זה אם נגיד הוא שכח את השמן תינוקות ליד המחשב ודברים כאלה. אבל בזמן האחרון אני לא יודעת מה קרה לי. כמו שכתבת אני מוסיפה לעצמי גם סבל רב בחיטוט בלתי פוסק בהיסטוריה של המחשב- שונאת כל בחורה מושלמת שאני רואה שם כואבת מאוד ואפילו מדוכאת מזה. הסיבה? למה הוא מעדיף את זה על פניי. פעם בשבוע זה מספיק לו בשאר השבוע הוא עייף, אין לו חשק,הוא עסוק,הוא יוצא עם חברים ועוד אלף ואחד דברים, בכלל לא מושך לכיוון, מחכה שאני תמיד אזום, חייב גירוי רציני לפני העניין אפילו ברמה שאני שוכבת איתו והוא עוצם את עיניו שאני מענגת אותו אני חשה שהוא מפנטז על נשים אחרות. אבל פורנו? כל יום ופעמיים ביום. ואני עושה הכל. קונה ביגוד תחתון סקסי, מפנקת אותו עד אובדן חושים, עושה הכל והוא? פעם בשבוע מתמסר אליי ואח"כ כלום. אני גם נראית בסדר גמור - זו לא הבעיה. בכל פעם שהוא מסרב לי בתואנה כזו או אחרת אני נקרעת . גם הצעתי לו פעם לראות ביחד איזה סרט - בחיי! אבל זה לא ממש הדליק אותו. דיברנו על זה. ודיברנו על זה. ודיברנו על זה. ורבנו על זה. אבל אפילו עכשיו שהדיבור על זה יותר שפוי אני יודעת שאנחנו במעגל - ככל שאני רוצה יותר הוא רוצה פחות וככל שהוא רוצה פחות אני רוצה יותר. הוא אומר שלא תמיד יש לו כוח להשקיע ובסקס צריך להשקיע. הוא אומר שפעם בשבוע זה בהחלט מספיק ואנחנו בסדר גמור ובכלל שאפסיק לספור לו פעמים. הוא אומר שאני צריכה ללמוד לחיות עם זה כי זה המצב ושאפסיק להיות כ"כ רגשנית בענין ובכלל מעצבן אותו הנושא הזה וזה מוציא לו את כל החשק והוא לא צריך לדבר איתי על האוננות שלו ובזב אני יודעת שהוא צודק. אני יודעת שהוא חרמן אחרת לא היה אוהב כ"כ סקס במחשב. הוא גם התוודה בפניי שהוא הרבה פעמים מפנטז על נשים אחרות שאנחנו שוכבים. הוא גם ביקש ממני אישור לבגוד בי במידה והוא יסע לטיול חברים בחו"ל אבל אמר שהוא בטוח לא יממש את האישור אבל זה טוב לדעת שאני מאשרת. אני יודעת שהוא אוהב אותי. אני יודעת שהוא באמת נמשך אליי. שזה קורה - זה בד"כ נהדר. אבל נהייתי אישה של חול ולא קודש. ואישה של ימי חול זה ממש לא מרגש. לפני שהנישואים שלי נהרסים (אני ידועת שהוא לא בוגד בי- אלא עם שיחות סקס במחשב זה בגידה) אנחנו באמת אוהבים, אני מגיעה להחלטה לזרום. לא יודעת כמה זמן זה יחזיק, אולי הקנאה תאכל אותי- כי חוץ מזה שאני משגעת אותו כהגדרתו- הכל בסדר איתנו- כך הוא אומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית

טופי 25
    18/12/2008

האם את רוצה לומר שהעולם שלי חסום ומדוכא? בגלל שאיני מסתכלת על אתרי פורנו באותו אופן שהוא מסתכל על זה? האמת שכן פתחתם לי כולכם את המחשבה וגרמתם לי להבין שזה בסדר וזה טיבעי ומה שהכי חשוב שזה בהחלט לא מהווה תחליף ליחסים בינינו אלא רק הצית אותם. להיפך, אם בעבר החשק המיני שלי היה די ירוד, דווקא עכשיו, לאחר שגיליתי את "סודותיו הנסתרים" אני רק חושקת בקיום יחסים איתו עוד יותר!!!! פתאום בא לי. כאילו שבצורה עקיפה, זה שיפר לי את החשק המיני והסקס נהיה בתדירות יותר גבוהה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי

אור
    19/12/2008

יוסי אני תומכת בדיעה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו