חצית גשרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חצית גשרים
    נורית
    14/12/2008

אנחנו נשואים 5 שנים. יחסים מעולים. חברות ואהבה. מבחינת סקס יש לנו בין 3-4 פעמים בשבוע. שנינו יוזמים, מברים על זה ואוהבים את זה מאוד. אין לנו ילדים. העניין הוא, ואני קוראת לזה עניין ולא בעיה - בעלי רוצה שנתנסה בעוד דברים- לפני שיבוא היובש.הוא לא מדבר על זוגיות פתוחה אבל כן על ערבים לזוגות שבהם יש נגיעות וכו' אחד בשני.לפני חודש ימים היינו בערב כזה ולהפתעתי היה לי נעים כי שמרתי על עצמי וגם הוא אבל מצד שני הייתה לי קנאה כשראיתי שהוא נרגש ממגע של אישה אחרת.כעת הוא רוצה שנתנסה שוב. אני חוששת שזה יוביל להרס של הזוגיות שלנו.אולי אפילו לפריצה של ערכים שחשובים עבורי מאוד.כשדיברנו על זה הוא אמר שזה עושה לו כיף ואחר כך יש לו אפילו יותר תשוקה אליי והמין שלנו טוב יותר.חוץ מזה הוא הזמין עוד זוג שהוא מכיר מהעבודה ואני מכירה אותם קצת, אבל נראה לי ממש לא לעניין. האם זה מוכר בקרב זוגות? אני לא חפשת נורמה לדברים.רק לדעת שאני לא עושה טעות.הייתי מוותרת על זה.אבל לו זה חשוב ואני מעדיפה שנהיה שם ביחד במשהו קליל כזה מאשר שהוא יעזוב או יבגוד בי מאחורי גבי. ויש לי חברות שנבגדו וראיתי את הכאב שלהן.בעיקר כי הנושא הזה לא דובר אצלהם בבית.מה את אומרת? ותודה על הפורום הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצית גשרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצית גשרים !!!!!!!!!!

טלטל
    16/12/2008

נורית והקוראים . הכותרת צריכה להיות "חצית גשרים (לכוון משבר/או העצמה) זהירות!!!!" זהירות, כי עם האוכל בא התאבון . זה בעצם נקודת מבחן לחיבור שלכם כי למי שזה מתאים אז זה מתאים מאוד ולמי שמלכתחילה יש סדק זה יפער אותו יותר, לכן לא לכל אחד מומלץ להתחיל עם התנסות כזו. לנו זה עושה פלאות אולי בגלל שתמיד שיתפנו כי באנו מבטחון באהבתנו, אז תלוי מאיפה זה בא אצלכם וגם תלוי מאוד בפתיחות ביניכם . כמו כן רק אם זה לצורך תיבול לתשוקה! אבל אם זה לצורך בריחה או תחליף - אסור אסור!!! אז התנאי הוא שההתייחסות קלילה כדי שלא יפגע בהרמוניה ביניכם אלא יתרום ריגוש. גם המינון חשוב. לפני שמחליטים ללכת על זה צריך להסכים על גבולות . אם תחליטו בבטחון שזה נכון לכם, תסכימו ביניכם תמיד להציף. שברגע שאת תחושי לא בנוח, נניח אם תרגישי שמשהו משתבש או שנסחף מידי או כל דבר אחר שעלול לקלקל לכם את הביטחון או האמון במקום לחבר מיד תפסיקו. הקיצר תסכמו מראש שאחרי כל מפגש תעצרו לשתף גם בחוויות כמו מה נעים מה לא או אם נתקלתם בחידוש מרענן ליישום ביניכם. אבל בהחלט אסור ללכת על זה מתוך פחד, כי תלוי אם החצית גשרים אצלכם לכוון העצמה או משבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסוכן כמו סוס פרא שצריך לרסן...

דורית כהן
    16/12/2008

אני מאוד מסכימה עם טלטל וההצעות שלה. בכניסה לעולם הזה של זוגיות פתוחה - יש הרבה הנאות, ריגושים, העשרה של חיי הרגש והמין של בני הזוג, אבל יחד איתם המון סיכונים. הסיכון הגדול ביותר הוא היסחפות להתאהבות עמוקה במישהו אחר.
    נכון שכמו שכתבת, נורית, זוגות שלא פונים לכיוון הזה, יש סיכוי גבוה שימצאו עצמם במקום עוד יותר כואב של בגידות וחוסר אמון, כך שמקבלים אתו ריגוש אבל משלמים מחיר הרבה יותר כבד.
    אני חושבת שזה טבעי להימשך ליותר מבן זוג אחד - ככה אנחנו בנויים, אנושית, ואם בונים בתוך הזוגיות מנגנון שמווסת את הצורך בריגושים ע"י הליכה לקבוצות מגע ברמות שונות - ולדעתי זה נעשה יותר ויותר מצוי בקרב זוגות בגילאים שונים - הזוג יכול לבנות לעצמו את הבלמים המתאימים, ואגב, כמו שטלטל הציעה - להפיק לקחים אחרי כל ארוע ולעשות התאמות מתוך הצרכים שלכם והחששות שלכם.
    אני מכירה כמה זוגות מאוד מאושרים ואוהבים, שרואים בהליכה לחילופי זוגות או לקבוצות מגע - מעין בונוס וצ'ופר שביכולתם להעניק אחד לשנייה, מתוך ידיעה שהצורך בגיוון ובריגושים חדשים קיים במילא, ועדיף לאפשר אותו לאור היום במקום שיילקח בסתר, מאחורי הגב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו