אורגזמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    אירית
    20/07/2007

אני נשואה 13 שנה ומעולם לא הגעתי לאורגזמה, לא באוננות ולא עם בני זוג לפני הנישואים.
    בתקופה האחרונה אני מנסה בצורות רבות כמו ויברטור ומקלחת לגלות מה עושה לי טוב.
    אני מרגישה לפעמים איזו שהיא תחושה שאני משערת שהיא ההתחלה של אורגזמה ,אבל מאבדת אותה בהמשך.האם ישנם משחות שיכולות לעזור לשפר ולהעצים את הנאתה המינית של האישה?
    האם מישהו מכיר משחה ששמה "פיינלי"?
    האם למישהו יש רעיון איך להגיע לאורגזמה?
    דרך אגב בעלי מכיר את כל הסיפור ומוכן לעשות הכל כדי לעזור אבל אני חושבת שאני צריכה להגיע לשם לבדי לפני שאוכל לשתף אותו בעניין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתן לעזור לך, זו לא בעיה גדולה כלל

דורית כהן
    21/07/2007

אירית היקרה,

מציעה לך לקצר את הדרך ולקבוע פגישה עם סקסולוגית, שתנחה אותך לגבי הפתרונות האפשריים.

פתרון יותר מהיר הוא הטנטרה הטיפולית - לא סדנאות של טנטרה אלא מטפלים בגישה הזו. הביאי בחשבון שזה כרוך במגע (ידני) אינטימי - זה יכול להיעשות ע"י אישה או גבר, לפי העדפתך. זו גם דרך הרבה יותר קצרה. לאחר שתחווי זאת פעם אחת, סביר שתוכלי כבר לבצע זאת בעצמך, ותוכלי להדריך את בעלך כיצד לענג אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו