מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    סיוון
    20/12/2008

אני כבר כותבת כמה פעמים לאתר ונותנים לי עצות אבל אני פשוט לא מצליחה ליישם אותן, אני עם חבר שלי כבר שנתיים וקצת ופשוט קשה לנו, אנחנו לא מביניםן אחד את השני,גם כשאנחנו מספרים אחד לשני דברים שקרו לנו ביומיום אנחנו לא נהנים לספר את זה כי האווירה מאוד מתוחה, אנחנו רבים המון ובגלל זה אנחנו אפילו לא מדברים על העתיד, על לטוס, על לעבור לגור ביחד בגלל כל הריבים האלה,דיברנו על פרידה לא מעט אבל אנחנו אוהבים אחד את השניה המון ואף אחד משנינו לא מסוגל להיפרד, נפרדנו כבר לחודש וחזרנו אבל המצב לא משתנה, אני טוענת שהוא אדיש,לא מבין אותי, לא איכפת לו ממני, שהוא יותר מידי קרוב עם ידידות שלו שזה מפריע לי והוא טוען שאני קנאית, עקשנית, לא מבינה, מדברת ומתייחסת אליו לא יפה.וכמה שאנחנו מדברים וכמה שאנחנו מנסים שום דבר טוב לא יוצא מזה, את האמת במצב הנוכחי אני לא רואה את העתיד שלי איתו אבל אני פשוט לא מצליחה לעזוב אותו ולהתנתק ולעבור הלאה, כל פעם שאנחנו מגיעים לדיבור על פרידה אני מתחילה לבכות באופן ממש מוגזם וקשה לי להרגיע את עצמי, אני מנסה לעבוד על עצמי ויש הרבה דברים שאני מבינה אותם בראש אבל בפועל אני פשוט לא מצליחה ליישם אותם ואני פשוט לא יודעת מה לעשות, אני באה אליו בתלונות על הרבה דברים שלא מוצאים חן בעיני וזה כבר נמאס לו אז הוא פשוט מתעלם מזה או אומר שלא על כל דבר שלא מוצא חן בעיני צריך לנהל ויכוח אפשר פשוט להגיד ולעבור הלאה אבל אם אני אגיד ואעבור הלאה וזה יקרה שוב אז אני אמורנה לקבל את זה?הוא בחור טוב אבל אני מרגישה שאיתי הוא כבר לא כזה טוב והוא אוהב אותי מצד אחד ורוצה להיות איתי אבל מצד שני הוא מתנהג פשוט חרא ואני לא חושבת שזה מגיע לי אבל אני פשוט לא מצליחה לעזוב אותו. אני פשוט מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככל שהקשר הוא יותר פאתולוגי

מיכל
    20/12/2008

כך הוא יותר קשה לניתוק. את לא נמצאת עם האדם המתאים לך ואת זה את כבר יודעת. גשי לקבל עזרה אם את לא מצליחה להתנתק לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו