מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכלתללא שם22/07/2007
היי,
אנו נשואים מזה חודש וחצי
ובעלי מאוכזב מחיי המין שלנו. לדבריו אני לא מספקת אותו.
הוא 98% מהזמן "עושה את העבודה" וכן גם ממנו בא הרצון לשכב.
ברוב הזמן אני מעדיפה שישב מול המחשב ויספק את עצמו. אני לא מתכוונת לומר שהוא טועה, כמובן שיש משהו בדבריו אך בצורה שהוא מציג את זה, זה סוף העולם מבחינתו והוא מוטרד בלי סוף.
אני לא יודעת מה לעשות. אני רוצה לספק אותו ולהיות חיית מין כמו בסרטים אבל במציאות אני לא כזאת בכלל. אני לא מצליחה לגרום לעצמי לרצות סקס יותר ממה שקיים. אני מרגישה עצורה מאד מהבחינה הזאת.
אני עייפה ואין לי כח. אוליי זה גם בגלל שאני מרגישה שדורשים ממני בכוח. ולפני שאני מספיקה לרצות הוא כבר ערום ורוצה מין.
מה לעשות? איך אני יכולה לספק אותו? מה לא בסדר איתי?
אנחנו צריכים ללכת לפגישת יעוץ? זה נורמאלי אחרי חודש נישואים?
בבקשה צריכה עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין לי מענה?
ללא שם22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשה לא מנוסה היא כמו צעצוע טמגוצ'י
דורית כהן22/07/2007מתוסכלת יקרה, אני ממש מודה לך על השאלה, ומצדיעה לך שאת מעיזה לנגוע בבעיות בשלב כה מוקדם של הזוגיות. הרבה נשים עוברות בדיוק אותן תחושות ואינן מעיזות לדבר על כך.
ראשית, אני רוצה להרגיע אותך - לדעתי את בסדר גמור. לא ניתן להפוך בבת אחת ל"חיית מין כמו בסרטים", ואם בן זוגך הוא צעיר להוט שמרגיש שמרגע שהתחתן מותר לו לדרוש מין כל רגע שמתחשק לו - את בקלות עלולה להיהפך לשונאת מין רק בגללו.
אישה צעירה ולא מנוסה מינית היא כמו הצעצוע היפני - טמגוצ'י - שצריך לטפל בו בעדינות ולהיות מאוד קשוב לצרכים שלו, אחרת הוא נובל ומתקלקל או "מת" (מבחינה מינית)
כי הוא כנראה לא מבין שמולו יש יצור עדין שהמיניות שלו רק בראשיתה, וכל התייחסות לא מתאימה עלולה לגרום לך להתנגדויות, כאבים, רתיעה כעס ותסכול.
מאוד יכול להיות שהוא יוצא מן ההנחה שאת אמורה להיות בדיוק כמוהו - שהוא גבר צעיר במלוא אונו, שכל דבר מחרמן אותו, ובכל רגע מתחשק לו מין, ואת אמורה להיות אותו דבר בדיוק, לפי דעתו. הוא לא מבין שרוב הנשים עוברות חינוך מאוד שונה מגברים לגבי המיניות שלהן. נשים לא נפגשות בשרותים הציבוריים ומשוות גודל, לא מדברות גסויות, לא מספרות על הכיבושים שלהן, לא מתלהבות בקל רם ושורקות לכל גברבר חתיך שהן רואות. לא מאוננות בצוותא ומתחרות מי גומר מהר יותר...רוב הנשים עצורות, ביישניות, ואינן מכירות את עצמן גופנית ומינית. בן הזוג המתאים ביותר לאישה צעירה בתחילת התהליך המיני שלה הוא מאהב מנוסה שמבין באיזה שלב מוקדם נמצאת האישה הצעירה, מקשיב לה, יודע לגרות אותה באיטיות כך שתהיה מוכנה ומשתוקקת, יודע ליצור אצלה רעב ורצון למין, ומצוייד בהמון סבלנות ויכולת שליטה עצמית, כך שהוא מסוגל לשים את צרכיו המיניים בעדיפות שנייה כל עוד הצעירה הלא מנוסה לומדת להכיר את גופה ומה עושה לה טוב. הרבה גברים הצעירים אינם מודעים לכך, וניגשים לבת זוגם כאילו גם היא מוכנה ומזומנה בכל רגע לסקס. ואז הם גורמים לנזק מתמשך שלפעמים מאוד קשה לתקן אותו, וכעבור זמן מסויים, כאשר התרחיש הזה חוזר על עצמו, הגבר מתחיל להאשים את בת זוגו בקרירות ובחוסר עניין בסקס (וזה נכון בפועל, אבל רק בגלל גישה לא נכונה בשלבים ההתחלתיים של יחסי המין) האישה מתחילה לחשוב על עצמה בתור פגומה, קרירה מינית, ומתמלאת אשמה ויחד עם זה סלידה ממין.
הראי לו את התשובה שלי, ואני ממליצה שתקראו שניכם את שני המאמרים שכתבתי בנושא הזה.
[a href=http://www.zugiut.net/?p=72 id=link]מי משניכם יוזם סקס
[/a][a href=http://www.zugiut.net/?p=73 id=link]כאשר בן זוגי יוזם סקס ולי (כמעט אף פעם) לא מתחשק[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מודה לך
ללא שם22/07/2007קודם כל תודה על התשובה,
רציתי לומר שהייתי אמיצה והקראתי לבעלי את השאלה והתשובה,
מקווה לטוב...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!
דורית כהן23/07/2007לפעמים נדרש אומץ לב כדי להתחיל שינוי - אפילו אם השיחה הראשונה קשה וכואבת.
הרי בסך הכל לשניכם יש כוונות טובות, ושניכם פעלתם ללא מספיק ידע.
אנא, שתפי אותנו בהמשך מה קורה איתכם. זה חשוב גם לי וגם לאחרים שקוראים ומוטרדים בבעיות דומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)