מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצילו!!!!!שירי21/12/2008
בעלי ואני נשואים 5 שנים + 2 ילדים אתמול הייתה לנו שיחה מאוד קשה שבה בעלי אמר לי שהוא כבר לא יודע מה הוא מרגיש, הוא מרגיש מרוקן ומתוסכל ושהוא חוזר הביתה כל יום רק בשביל הילדים אני חייבת לציין שחיי המין שלנו כמעט לא קיימים כבר ואם כן זה רק ביוזמתי. הוא אומר שמשעמם לו והוא לא יודע מה לעשות. אני יודעת שאין לו אף אחת אחרת ושזה לא העיניין. אני אוהבת אותו ורוצה להציל את הנשואין שלנו שחשובים לי מאוד .
אין לנו עודף כסף וייעוץ זוגי תהייה בעיה כספית מבחינתינו . מה עושים!!!!! אני רק בוכה מאתמול ולא יודעת כבר מה לעשות?
אשמח להצעות/תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אלייך
דורית כהן21/12/2008שירי יקרה, למען אחרים שנמצאים במצב דומה, האם את מרשה לי לכתוב כאן את התשובה שכתבתי לך במייל הפרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה עם זה יעזור למישהו
שירי22/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת ייעוץ
דורית כהן25/12/2008שלום לך שירי, צר לי על מה שאתם עוברים...ממה שאת מתארת - זה לא משהו שאני יכולה לעזור במכתב, צר לי. חשוב שתיערך שיחה שבה הוא יכול להגיד מה הוא מרגיש ביחסיכם, מה הוא מרגיש כלפייך. צריך לבחון האם זה תהליך נפשי שעובר ספציפית עליו או שזה קשור לתקשורת ולמערכת היחסים ביניכם. לפעמים קורה שאחד מבני הזוג נכנס לרמה מסויימת של דכאון נפשי, ואז הרבה תחומים בחיים לרבות הזוגיות מאבדים בעיניו את העניין והוא מאבד שמחת חיים, וצריך להבחין אצלו האם זה בא מן המקום האישי הזה או מכך שהוא מאוכזב ספציפית ממערכת היחסים, ואולי יש בעיות בתחום המיני. לעניות דעתי - את ההבחנות האלו צריך לעשות בחברת איש מקצוע, כדי לדעת מה הכיוון של העזרה שאתם יכולים לקבל - טיפול זוגי או טיפול אישי. אני מבינה שאין לכם אמצעים לייעוץ, אבל לפעמים צריך להקדיש לכך תקציב כי החיים נעשים בלתי נסבלים אם לא מטפלים בכך, ועדיף לא לעכב זאת, כי ישנם נזקים שמתווספים עם הזמן ושקשה מאוד לתקן אותם כאשר מאוחר מדי.
מה שאני יכולה להציע זה שמכיוון שהבעייה מתחילה ברגשות שלו כלפייך, אולי ילך רק הוא לפגישה ראשונית אצל איש מקצוע כדי לקבל כיוון כלשהו מה מקור הבעייה, לפני שמחליטים להיכנס לתהליך ייעוצי ממושך. אני מציעה שזה יהיה אצל מישהו שעוסק גם בייעוץ זוגי ולא רק בייעוץ אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)