לב שבור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לב שבור
    הרוסה
    21/12/2008

שלום אני בת 23 ונמצאת בקשר אם בן 42 שהוא דיי אסור הוא פרוד אך עדיין בבית בגלל הילדים הוא אומר.היינו ביחד שנה כאשר החצי השנה הראשונה היינו אך ורק ידידים הכי טובים כי היה לי תמיד חבר. הקשר היה נפלא תמיד פינק אותי יצאנו הרבה בילינו מתנות עזרה וכו וכו... יש לציין שהוא מאוד קנאי רכושני וחשדן... הכל התחיל לפני כחודש הוא הפסיק להגיע הפסיק לטרוח נפגשנו פעם בשבוע בלחץ... אציין ששיחות הטלפון לא פסקו הוא מתקשר מון אך הפגישות ירדו לכמעט אפס. חיכיתי שבוע חיכיתי שבועיים חשבתי זאת תקופה עד שיום חמישי האחרון אירגנתי לו מסיבת הפתעה היה לו יומולדת היו חברים היתה עוגה וזיקוקים הוא אמר שהוא מגיע הוא לא ידע שזאת הפתעה אבל אמר שהוא בה ולקראת 1 בלילה שלך לי הודעה שהוא לא בה.... בטענה שהוא "לא מרגיש טוב" הוא אף לא יוצא בשעה כזאת מאוחרת בלילה... הוא ניסה כל הזמן לברר מתי אני חוזרת הביתה אבל לא עניתי לו כבר. יום שישי למחרת הוא התקשר המון פעמים ולא עניתי לו ואז בצהריים הוא התקשר ועניתי ישר הוא שאל אם מי חזרתי הביתה? (חזרתי במונית) ואמרתי שזה לא משנה ואז אמרתי לו שאנחנו צריכים להפרד ושהקשר לא כמו פעם ואני רוצה לסיים יפה ואז שוב שאל אם מי חזרתי בלילה כאילו לא אמרתי הרגע שאני רוצה להפרד. ואני אמרתי ביי וניתקתי מאז עברו יומיים והוא לא התקשר ולא בה. אני על הפנים. תמיד אחרי ריב הוא היה מתקשר אלף פעם או ואם לא הייתי עונה הוא היה פשוט בה אליי אך הפעם כלום.יש לציין היינו ביחד שנה יש אהבה מאוד גדולה וחיבור מהשמיים יש לו שני ילדים קטנים אחד 6 ואחד 3 הוא אף פעם לא הסתדר יותר מדי טוב בלשון המעתה אם אישתו. אני לא יודעת מה לחשוב. אין לי מצב רוח קשה לי בלעדיו כי הוא קודם כל החבר שלי ואחכ בן זוג. נראה לי שפשוט הוא מנסה לסדר את העיניינים אם אישתו ומנסה לחזור אליה... אני שבורה בבקשה עיזרו לי זה דחוף....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לב שבור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר הרסני, הרוסה יקרה...

דורית כהן
    21/12/2008

הרוסה יקרה, הקשר הזה הוא לגמרי הרסני עבור שניכם!!! את כל כך צעירה וברור שהתנהגות כזאת שוברת לך את הלב. לחבר שלך יש כל כך הרבה שיקולים מעבר להתחברות אליך - המשפחה שלו, הילדים, בעיות כלכליות, המעגל החברתי שלו ועוד ועוד, ואילו את שקועה כולך בקשר הזה ונעשית תלוייה בו. אני מציעה לך להתנתק ממנו ולחתוך את הקשר, ולעבור הלאה למישהו שממש פנוי ומישהו שיותר קרוב אליך בגילו. גם כדאי לך לבדוק עם עצמך מה משך אותך לקשר הזה מלכתחילה, האם מה שאת מצפה מגבר זה שהוא יגן עלייך ויפנק אותך? בדקי עם עצמך אם לא עדיף להיכנס לקשר על בסיס יותר שוויוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו