מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשות!!!מאיה23/12/2008
אני בת 45,גרושה+1(משמרת משותפת),מזה שנתיים יש לי חבר,גרוש+2(משמרת משותפת). לפני כחצי שנה הוא שאל אותי אם אני מודעת לזה שאני מאוננת מתוך שינה,אמרתי שלא,כי אני לא מודעת,הייתי בשוק,חייבת לומר שזה לא משהו שמפריע לו,להיפך הוא מתייחס לזה בהבנה ואפילו ניסינו יחד לברר באינטרנט את פשר העניין,לאחר שהנושא עלה כל פעם שהיינו ישנים יחד,3-4 פעמים בשבוע הייתי שואלת אם גם הלילה....אוננתי,ברוב הפעמים התשובה שלו היתה חיובית,מידי פעם הייתה שלילית,האמת שבשלב מסויים זה נראה לי מוזר,כי אני לא מכירה את עצמי ככזו.....לפני חודש החלטתי לעשות מעשה,התקנתי מצלמה נסתרת בחדר השינה שלי(ללא ידעתו)כדי לבדוק את עצמי,ואכן התוצאות מראות הלכה למעשה את אשר אמר לי החבר שלי,במשך 29 יום של צילום רק פעמיים לא אוננתי.אני חייבת לציין שיש לנו סקס מדהים,לא חוויתי סקס כזה עם בן זוג מעולם,בכל פעם שאנחנו עושים סקס(ועושים הרבה,3-4 פעמים בשבוע)סקס משובח,ארוך,מושקע....אני חווה מספר רב של אורגזמות בכל פעם,ומה שמדהים אותי שבלי קשר לזה,גם אחרי ערב של סקס אני אמצע הלילה מאוננת,לפעמים יותר מפעם אחת.מאוננת ומוציאה קולות,וגונחת ומדברת,אני ממש בהלם. לפני כן מעולם לא אמרו לי את זה,או שזה היה אך לא אמרו,או שלא היה.סביר להניח שלא היה כי גם חברי אמר רק לפני חצי שנה,יש לו שינה מאוד קלה,כך שמכל קול או תזוזה הוא מתעורר,ואם היה כדבר הזה קודם הוא היה מרגיש וגם אומר. האמת שעם כל ההבנה שלו,ובאמת הבנה וקבלה מלאה,אני מרגישה לא נורמלית כבר,אני לא שמעתי על דבר כזה מעולם,ואחרי שראיתי את עצמי,במו עייני,אני פשוט המומה. מה זה?איך מסבירים דבר כזה?למה זה קורה?מה צריך לעשות עם זה?איך מטפלים בזה אם בכלל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה צריך לטפל..........?
יובש23/12/2008דווקא נשמע לי אחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל שנותר לי הוא רק לקנא בך
סמדר23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)