מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש אהבה. התשוקה כבר מתהסמדר23/12/2008
שלום אנחנו נשואים כ-30 שנה. הילדים יצאו מהבית . אנחנו עדיין אוהבים (לא מאוהבים) אבל הסקס הולך ואוזל. כמעט לא קיים. התשוקה לא בנמצא. הוא אומר שנמשך אלי. אין תוצאות. אין יוזמה לסקס. הוא אומר שאוהב אותי. לא מראה לי את זה פיזית. לא נעים לי לעורר את זה מחדש בכל פעם כמו נודניקית. הפסקתי להאמין שהוא נמשך אלי. למרות שטוען שכן אבל לא מגלה זאת פיזית. נמאס לי לטמון את הראש בחול. כל לילה מאוננת. כל לילה חולמת על סקס משובח שאין לי כבר מזמן. מאהבה אפלטונית לא בונים מדינה. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשוקה כבר מתה
מין ביד ימין23/12/2008סמדי יקרה מכירה מקרוב את שעובר עלייך כל ההצעות לסדנאות טנטרה עיסויים וחירטוטים למינהם הציתו זיק קטן ולקצת ,וכבה הנר! הגעתי למסקנה גם מהמעגל הקרוב לי שאנחנו לא יחידות ביקום שחוות את המצב שתיארת. צריך להפנים שאחרי 30+ שנות יחד הריגוש נמוג ,הכל מוכר, עם כל האהבה והחברות. תזרמי , תחייכי , ואולי תעיזי להגשים לך פנטזיה משלך , ניסיתי :) ,באתי, נדלקתי, חיה עם זה ,מרגישה נאהבת נחשקת ומסופקת . זה הסוד שלי להשאר שפוייה . dd אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא ביד שמאל
מתוסכל23/12/2008מתמודד מול אותם חסכים מהצד הגברי עם אותם 30 שנות יחד והמגע מתמוסס הרגשה נוראה לא להיות נחשק ללא סערות , והצורך כל כך עז יד שמאל מיובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחי התשוקה כבר מתה תיוולד חדשה
סמדר24/12/2008dd האחת והיקרה שקלתי הכל אפילו לסכם איתו ששנינו נאפשר, כי יש אהבה רק התשוקה גוועה אבל זה סכון שלא אוכל להתמודד אתו. אני חושבת שאת צודקת שאין דרך אחרת. אי אפשר להחיות מה שמת לכן מדבריך אקח, ארהיב עוז למען עצמי שלא אכבה. גם החלום שלי שוב להתרגש להיות נחשקת ומסופקת שזה חסר עד כאב!!!!!!!! אם אין ברירה אשלם את המחיר לשפיות בסוד עם מי שיצית אצלי את שכבה. תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשוקה מתה. לחפש חלופית?
סמדר25/12/2008יהודית ודורית כהן , איך אתן רואות את זה? אני קצת חוששת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייעוץ על מנת להחיות מחדש את התשוקה
יהודית ברגמן25/12/2008סמדר יקרה,
לא ציינת מה רמת התשוקה שלך אליו ועד כמה היית נחשקת מצידו בעבר. כל עוד יש אהבה ביניכם לא רצוי לגרום לשבר על ידי הסתרה, בריחה ושקרים, אלא להציף ולתקשר את הבעיה. לירידה בתשוקה יכולות להיות הרבה סיבות ביניהן, חוסר גיוון עד שעמום, עייפות, לחץ כלכלי, בעיה רפואית. כדאי לבדוק ולטפל בגורם לירידה בחשק בפגישה עם יועץ מיני/זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)