לא ברור.....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא ברור.....
    שאלה
    23/12/2008

שלום , הייתי מאוד מעוניינת לקבל את חוות דעתכם בנוגע למקרה שלי : לפני כשבועיים ,הכרתי בחור איכותי במיוחד, שחיזר אחריי במשך כמה חודשים ובסופו של דבר נענתי לחיזוריו, שנינו בגילאי 30+ יצאנו פעמיים היה מאוד נחמד והיה חיבור , אבל הבחור לא יצר שום סוג של אינטימיות בינינו , אפילו לא חיבוק ושלא נדבר על נשיקה על השפתיים , אנחנו מדברים בטלפון פעם ביום כאשר את כל השיחות הוא יוזם ולא אני. אתמול הוזמנתי אליו לדירתו , דיברנו צחקנו המון היה ממש כיף שפת הגוף שלו שידרה עיניין בי , אבל הוא לא יזם שום קרבה ולא ניצל את המומנט , אני לא מכירה את זה , וזה זר לי מאוד התנהגות כזו של גבר במיוחד כזה שחיזר אחריי בהתעקשות אני נראת מצויין ומוחזרת המון ע"י בחורים , אני בעלת ביטחון עצמי גבוה, ולא ברור לי מה העיניין ... יכול להיות שאני פשוט לא מוצאת חן בעיניו או שהוא לא נמשך אלי ?? אשמח לשמוע את דעתכן בעיניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ברור.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה אפשרויות

דורית כהן
    24/12/2008

נועה יקרה, אין לנו גישה למייל שלך. אני יכולה לענות לך רק דרך הפורום.
    מה שאת מתארת הוא אכן יוצא דופן, אך ניתן להעלות כמה השערות. הכי טוב שתעלי מולו את הנושא בסגנון של סקרנות - ולא של שיפוטיות.
    אפשרויות שאני יכולה לחשוב עליהן:
    1. בעבר הוא התחיל פיזית עם מישהי מאוד יקרה לליבו ועבורה זה היה מוקדם מדי או לא מתאים והיא ניתקה את הקשר, ואולי הוא למד מכך לחכות שהבחורה תיזום.
    2. יש לו ליבידו חלש, אין לו עניין במין.
    3. יש לו איזו בעייה בתחום המיני והוא מעדיף עדיין לא לחשוף אותה, לכן הוא מעכב את כל הנושא הפיזי.
    4. הוא לא מספיק נמשך אלייך מינית, אך מחבב אותך בתור ידידה.

מאחלת לך הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור

סיגל
    24/12/2008

נפגשתם לראשונה לפני שבועיים. היו רק שני מפגשים ביניכם. לא חשבת שאולי הוא רציני כלפיך וחושב רחוק ולא רק על סטוץ, לכן מבשל לאט ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו