בסיכסוך עם חמתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בסיכסוך עם חמתי
    sharon
    23/12/2008

אז ככה השמח לתגובות שמי שרון אני ואישתי שנה וחצי נשואים ו4 שנים ביחד מאז שהיתחתנו אמא שלה מתערבת לנו בנשואין אמא שלה לא אוהבת אותי ואני לא אולך אלי לבית לאחרונה היה לי ויכוח עם אישתי על העינין הזה ואישתי שותקת ומעדיפה את הקשר עם אמא שלה על הקשר שלנו והיה לנו ריב ואז אישתי לקחה את הילד והלכה לאמא שלה שחיממה אותה והכניסה לה שטויות ברואש לאחר מם ימים הגישה נגדי תלונה שווה האיתי באלם והורחקתי לשבועים לאחר מכן התיק נסגר לאחר שאודתה על שקר הוא מאז הקשר שלנו נקלאה לקשיאים אישתי אצל אמא ואני רואה את הילד כול יום שדיברנו היא לא רוצה לחזור ביגלל העינין עם המישטרה אמרתי לה שאני אוהב אותה וסולח לה שלא תקשיב לאמא שאומרת לה להתגרש אחרי חודש בערך היה לי ויכוח עם אמא שלה והיא שלחה אותה לעושות נגדי צו ההגנה ביגלל הריב איתה שאמרתי לה לא להתערב אני לא בנדם אלים אמא שלה עושה הכול כדי להפריד בנינו והיא שולטת על הבת שלה ואומרת לה מה לעשות התיעשתי ויצא נגדי צו ההגנה כבר חודשים אנחנו לא ביחד וגם לא מדברים אני רואה את הילד פעמים בשבוע עם היעוש פתחתי תיק גרושים ולאחרונה ביטלתי את התיק ופתחתי תיק לשלום בית העם עשעתי נכון ? גם אישתי פתחה נגדי מם תיקים והיא אמרה שעשתה ביגלל שאני פתחתי שאמרתי לה שביטלתי את הגרושים היא לא מאמינה לי ולא סגרה את התיקים אישתי גם רוצה שלום בית זה מה שאבנתי מה הרב של העיר אך אמא שלה כול הזמן אומרת לה להתגרש ומסיתה אותה מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בסיכסוך עם חמתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ניתן לעזור לך כאן

דורית כהן
    25/12/2008

שורן יקר, צר לי על הדברים שאתה מספר, אולם נדמה לי שלא אנחנו הכתובת עבורך. נסה להתייעץ עם שרותי הרווחה בעיר מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו