מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידה - עזרה דחופהwomen22/07/2007
אני נשואה כבר 8 שנים +2 , גיל 32 ובעלי 39 חיי הזוגיות שלנו מתאפפינת בחיי זוג רגיל עם עליות וירידות, הוא טיפוס אדיש שכל מה שחשוב לו בחיים זו העבודה שלו, ואני טיפוס רגיש מאוד ועצבנית.
לפני 6 חודשים גיליתי שלבעלי קשר רומנטי עם אשה שעובדת איתו בהתחלה הכחיש הכל. אחרי זה סיפר לי שבכלל זו לא הגברת מהעבודה אלא הבחורה שהוא התאהב בה לפני 18 שנה והצלחתח בדרכים שלי להגיע לאותה בחורה שהתברר שהיא עזבה את הארץ כבר מלפני 7 שנים והיא לא חזרה כלל והיא התחתננה וגרה בארה"ב.
עקבתי אחרי המיילים שלו וה- SMS שלי הטלפון שלו והתברר לי שזו לא אחרת מאותה גברת שעובד איתה.
בתחילת הילוי אמר לי שהוא אוהב אותי ובכלל לא יודע מה קורה לו .
אבל הסיפור המשיך וההודעות והמכתבים המשיכו חוץ כמובן מהזמן המשותף בעבודה.
הצלחתי בשלב מסויים לדבר איתה אבל טענה שזה לא קשור אליה והיא בכלל חושבת לשקם את הקשר שלה עם בעלה. והאירוניה שהיא שולחת לו מייל שבוע אחרי זה ומבקשת ממנו שימשיך לאהוב אותה.
לפני חודש הוא התוודה בפני שהוא התאהב, והתירץ שלו שלרגשות אין לבנאדם שליטה, ובה מצא תאומת הנפש שחיפש ולמרות זאת הוא עדיין אוהב אותי כמובן אני לא מאמינה לו וקשה לי לסלוח לו למרות שהחלטתי לשקם את חיי הזוגיות שלו אבל הוא בכלל לא מוכן לעזור לי. נא עיצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
יהודית ברגמן22/07/2007אשה יקרה! בשיקום הזוגיות שניכם צריכים לרצות בכדי להשיג את המטרה. כפי שאת מציגה זאת, הרי שרק את מעוניינת לשקם ואילו הוא, שבגד, לא מוכן "לעזור לך". הוא צריך להבין שבכדי שתרצי להשאר איתו ובכדי להציל ולהחיות את הזוגיות שלכם - תזדקקו לעזרה מקצועית. רק עם עזרה של יועץ זוגי ועבודה קשה ביחד, תגיעו אולי- להשבת האמון, להשבת האהבה, הסיפוק ההדדי והתקשורת הבונה ולברר איך הקשר ביניכם התדרדר עד כדי שרגשותיו התפנו לאהבה אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדיה וגירושים
ענת23/07/2007אצל רוב האנשים (95%) בגידה היא כתם לכל חיי הנישואים.
גם אם תשקמו את הנישואים שלכם את לא תשכחי את הבגידה של בעלך
ולא תתני בו באמת אמון כמו שנתת בו לפני,
אם את מוכנה לחיות עם העובדה שבעלך בגד בן ושסביר להניח שהוא יעשה זאת שוב כי את בכל זאת אוהבת אותו אוו שיש לך ילדים קטנים שאת לא מוכנה להסתכן בלהתרחק מהם תשארי איתו. אם לא, תתגרשי ממנו כי אין סיבה אחרת בעולם להמשיך נישואים כאלה גם לא הפחד להישאר לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)