מאוכזבת מהחיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת מהחיים
    נעמי
    24/12/2008

אני חד הורית בת 44 ויש לי חבר כמעט שנתיים שבהתחלה שלנו היה הקשר יפה והיה לי חשק לשבת איתו ולעשות איתו סקס וכל הזמן חיפשתי רק לשבת איתו וכמובן שגם הוא והוא נורא היה מקנא לי ואוהב אותי בטירוף קיום הוא קיבל בית משלו ואני מנקה לו ועוזרת לו לסדר את הבית כמו החבר הקודם שהיהי לי שסידרתי לו הכל ואחרי 8 שנים נפרדנו וזה נראה לי בדיוק אותו הדבר היום אני מריכה לשרת אותו לבשל בבית שלי ולהביא לו ללכת ולבוא כל פעם והוא אפילו לא טורח חעשות בשבילי כמעט כלום הבעיה שאני איתו אני רוצה לברוח וכשאני לא שם אני מקנא לו נראה לי שאני לא יודעת מה לעשות אנו הציעו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת מהחיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את ראויה ליותר

יהודית ברגמן
    25/12/2008

נעמי יקרה,
    מסתבר שהתבנית ההתנהגותית שלך בזוגיות לא טובה לך. דומה שכמו בקשריך הקודמים, את חסרת בטחון בעצמך ובקשר ומתאמצת לרֳצות את חברך בציפייה לתשומת לב או תגמול. ככל הנראה אין זו הדרך אל ליבו וכמו שאי אפשר לאהוב עֶבֶד אלא רק ליהנות משירותיו, כך את הופכת להיות הרגל נוח, מובנת מאליו או המשרתת עבורו ולא האהובה. אם את בטוחה שהוא ראוי לך ולא רק ברירת מחדל, שוחחי איתו ותעלי בפניו את תחושותיך. יתכן שבמידה ויהיה מודע להם – ישתדל גם הוא לפנק ולהשיב לך כגמולך, כי את ראויה ליותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודית

נעמי
    30/12/2008

קודם אודה לך על התשובה הכנה כי זה מה שבאמת ניראה לעיין ובאמת ישבתי איתו לכוס קפה ואמרתי לו שהוא חייב לצאת לעבוד מכיון שאני צריכה עזרה ותמיכה כלכלית אבל הוא לא מוצא לנכון לעבוד יהודית אני עברתי טראומה לפני 6 שנים אחותי בגדה בי עם בעלי ומאז חיי השתנו אני נורא פוחדת להיות לבד הבדידות מציקה לי ונאחזתי בבחור שאני מודעת למצב שלא טוב לי פשוט אני פוחדת לעזוב כרגע כי אני לא חזקה נפשית אני מטופלת הייתי נורא רוצה להתחזק והיתוק הקשר הזה הוא החאכי מכיון שאנין לי ממנו ולא לילדים שלי תועלת אודה לך בתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ראויה ליותר

יהודית ברגמן
    31/12/2008

נעמי יקרה,
    דומה שלא רק שאין לך ולילדיך תועלת ממנו, מאדם נצלן שלא מפרנס, לא תורם לך וליחסים ולא מעניק מעצמו דבר, אלא גוזל ממך אנרגיות נפשיות ופיזיות כשהיום בעצם גם במחיצתו לא נמנעת ממך תחושת הבדידות. זה קשר סוחט מחליש ולא בריא לך. אל תיאחזי בעבר ואל תהיי במקום שלא טוב לך בו, כדי ליצור מרחב וזמן להתגבר ולהתאושש. רק כשתאמיני ותבחרי לוותר על העבר, תתפני לעתיד טוב יותר שיוזמן לתוך חייך.

את ראויה ליותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודית

נעמי
    01/01/2009

בוקר טוב והיה לי נורא כיףלקרוא את תשובתך המעודדת והיום וכן הצלחתי להחזיק את עצמי מבלי ללכת אליו היה לי משעמם נורא אבל התגברתי אני רואה שהוא אפילו לא טורח לרדת לראות מה קורה איתי יהודית היום אני מתחילה לעבוד בחנות צעצועים מקווה מאוד שיהיה לי טוב צעד שאני עושה נורא חשוב בחיים דבר שלא חשבתי שיגיע כי לא היה לי כוח חשק כל דבר הדיכאון סוגר אותי חזק ואני מקווה שהצעד שאני עושה ירומם לי קצת את החיים הילדים שלי נורא עצובים לראות אותי בוכה כמעט כל היום וכעת לאחר חיזוקים ממך ועוד גורמים מקווה להמשיך ולהאחז במשהוא שיתן לי קצה חוט לחיים שאני אובה את עצמי ולגהי החבר אני אמשיך לכתוב לך אם לא מפריע זה עוזרלי המון התושבות פשוט אני רוצה לקרוא אותם מהצד השני של בעל מקצוע אך רואים את הדברים מהצד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווח כפול לך ולילדייך

יהודית ברגמן
    04/01/2009

נעמי יקרה,
    נפלא עשית! התחלת בשני צעדים נכונים מאוד לקראת בניית חיים חדשים בריאים ומשמעותיים יותר. התנתקותך מהגבר שאינו ראוי לך ויציאה לעבודה עם אנשים, כזו שתנעים את זמנך ותכניס אור לחייך. קרוב לוודאי שמצב רוחך יהיה מרומם יותר בחלוף הזמן וילדיך יזכו לאמא מחוייכת ומלאת חיים ושמחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו