משפחתה של אישתי לוקחת ממנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משפחתה של אישתי לוקחת ממנה
    טירן
    28/12/2008

כספה ועקב כך גורמים לי ולאשתי להתווכח אני חושב שמשפחתה של אישתי מאלצים אותה לתת להם את כספה עם באיומים של לא נכיר בך לא פעם ולא פעמים היא רמזה לי שכך ואני לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה אני מבקש ממי שיכול לעזור לי אנא תפנה אלי כמה שיותר דחוף אני אוהב את אשתי ואינני רוצה להפרד ממנה יש לציין שאשתי אוהבת אותי גם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחיטה כספית מצד המשפחה

יהודית ברגמן
    28/12/2008

טירן יקר,
    קרוב לוודאי שיחסם של בני משפחתה לא לרוחה. אבל אשתך זקוקה לקשר המשפחתי ונמצאת בדילמה איך לשמר אותו וברור שהיתה מעדיפה אותו ללא הסחיטה הכספית ואילו הם מודעים לכך ומנצלים זאת בצורה צינית. היא לא מסוגלת בכוחות עצמה להניא אותם מהסחיטה, אבל משתפת אותך במרומז כי חוששת יותר מתגובתך שגורמת לה לחוש בין הפטיש והסדן. נסה להבין ולהיות יותר קשוב למצוקתה ולפחדים שלה מדחייה מצד משפחתה ואל תוסיף ותטיח בה את כל האשמה כי גם כך המצב לא נוח לה ולא בריא לאף אחד מכם. כדאי שתתמוך ותציע שתיפנו יחד לייעוץ כיצד לפתור את הבעיה שבעצם משותפת לשניכם כזוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו