מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משפחתה של אישתי לוקחת ממנהטירן28/12/2008
כספה ועקב כך גורמים לי ולאשתי להתווכח אני חושב שמשפחתה של אישתי מאלצים אותה לתת להם את כספה עם באיומים של לא נכיר בך לא פעם ולא פעמים היא רמזה לי שכך ואני לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה אני מבקש ממי שיכול לעזור לי אנא תפנה אלי כמה שיותר דחוף אני אוהב את אשתי ואינני רוצה להפרד ממנה יש לציין שאשתי אוהבת אותי גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחיטה כספית מצד המשפחה
יהודית ברגמן28/12/2008טירן יקר,
קרוב לוודאי שיחסם של בני משפחתה לא לרוחה. אבל אשתך זקוקה לקשר המשפחתי ונמצאת בדילמה איך לשמר אותו וברור שהיתה מעדיפה אותו ללא הסחיטה הכספית ואילו הם מודעים לכך ומנצלים זאת בצורה צינית. היא לא מסוגלת בכוחות עצמה להניא אותם מהסחיטה, אבל משתפת אותך במרומז כי חוששת יותר מתגובתך שגורמת לה לחוש בין הפטיש והסדן. נסה להבין ולהיות יותר קשוב למצוקתה ולפחדים שלה מדחייה מצד משפחתה ואל תוסיף ותטיח בה את כל האשמה כי גם כך המצב לא נוח לה ולא בריא לאף אחד מכם. כדאי שתתמוך ותציע שתיפנו יחד לייעוץ כיצד לפתור את הבעיה שבעצם משותפת לשניכם כזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)