מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מערבולת המשפחהיפית29/12/2008
אני נשואה מזה שלוש שנים, יש לי תינוקת בת שנה. מהיום שהתחתנו אנחנו ממש לא חיים חיי זוגיות, וכל הריבים סובבים בעיקר סביב המשפחות. הורי היו אמורים לתת כסף לקניית בית,אבל נקלעו לקשיים,הוריו של בעלי נתנו לנו כסף,קנינו בית, לפני כשנה, אבל עדיין הנישואים אינם נישואים. בעלי אינו מוכן לראות את הורי, הוא מחק אותם לא מוכן לשמוע עליהם והכל בגלל כסף שהובטח ולא ניתן. אני איני מוכנה ללכת להורים שלו בכל יום שישי כל זמן שהוא לא מוכן ללכת להורים שלי. מאוד קשה לי עם זה אני לא מסוגלת לקבל את זה ואני לא יודעת לאן זה יוביל. מה אני יכולה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שניכם צריכים להיות נדיבים ואנושיים
דורית כהן30/12/2008יפית היקרה, צר לי על מה שאתם שניכם עוברים בתקופה כל כך רגישה ומהותית לבניית היחסים שלכם.
בעלך לא התעלה מעל עצמו על מנת להבין את הקשיים הכספיים של הורייך ולהישאר איתם ביחסים.
את לא התעלית מעל עצמך - להישאר עם הוריו ביחסים ולא להתחשבן על כך ולהתנקם בבעלך.
מה שקרה הוא ששניכם מפסידים!!! הזוגיות סובלת, הילדה ודאי סובלת, ההורים סובלים...וזה יוליך לגירושין...
לדעתי שניכם צריכים לרדת מן העץ ולהיות הרבה יותר נדיבים. עליכם להבין עד כמה היחסים עם ההורים חשובים ולשים כל דבר אחר כמו כסף - בעדיפות משנית!
אשמח לשמוע ממך מה דעתך.
אם אתם מתקשים לוותר ולבוא אחד לקראת השנייה - היעזרו בייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
יפית30/12/2008דורית תודה על התגובה. כן התקופה שאנחנו עוברים היא מאוד קשה ואני גם מאמינה שאם זה ימשיך כך הזוגיות הזו לא תחזיק מעמד. אני התעלתי על עצמי כל התקופה הזו, יותר נכון התעלתי על עצמי הרבה מאוד זמן לא רק עכשיו, בעלי לא מוכן בשום פנים ואופן לרדת מהעץ שהוא נמצא עליו ולקבל את ההורים שלי כדי לכבד אותי, מבחינתו זה לא קשור אין אצלו לכבד אותי במה שקשור להורי. אז נכון ההורים שלו תמכו ותומכים ועוזרים, להם יש את היכולת ונכון ההורים שלי אינם צדיקים אבל אלו ההורים שלי ואני לא יכולה למחוק אותם מחיי. אבל למרות הכל הוא מעדיף להשאיר את המצב ככה, לא ללכת לשם לא לראות אותם... והוא לא מבין עד כמה זה פוגע בי, עד כמה זה פוגע ביחסים שלנו וכמובן בילדה. אוטוטו היא בת שנה ואני לא יכולה לעשות לה יום הולדת עם כל המשפחה. וכן, יש לי רגעי משבר שאני אומרת לעצמי די, אני פשוט רוצה לקום וללכת ומצד שני אני רוצה להילחם, אבל כבר אין לי כוחות. הצעתי לו טיפול זוגי הוא לא מוכן, אני הלכתי פעם אחת לבד ומתוך ייאוש ויתרתי. אני ממש לא יודעת איזה פתרונות יש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)