יחסנו לאן...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסנו לאן...
    פוקאנטס
    29/12/2008

שלום אני בת 23 בזוגיות של 5 שנים, בן זוגי גדול ממני בשנתיים, הוא מקסים נותן לי בטחון רב, מכבד ועוזר כשצריך. הבעיה היא שהוא לא יוזם אף פעם, אין ריגוש, תשוקה כבר... בכל יחסינו תמיד אני הייתי זו שיוזמת אם זה טיולים, מפגשים (אנחנו גרים במרחש של שעה), מחוות רומנטיות. אני יודעת שהוא אוהב אותי מאד הבעיה היא שהוא פשוט לא רומנטי, ולא יוזם. אני מרגישה שאני הגבר ביחסים ואם אנ ילא אשנה ואגום לניצוץ הכל ישאר כמו שהוא - פשוט יזרום לו גם בסקס אני זו שיוזמת ונמאס לי להרגיש לא מושכת ממנו, האגו שלי עולה רק מבחוץ כשמתחילים אית ואני יודעת שאני נראת טוב אבל אני לא מרגישה את זה ממנו. ניסית לדבר ולהסביר לו וכבר עברתי את שלב הרמזים ממש אמרתי לו שיפתיע אותי עם צימר או שיבוא אלי ללימודים בהפתעה.. אבל כלום מה קורה? לאן עלי להמשיך.. אני אוהבת אותו אבל כבר לא כל כך טוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסנו לאן...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך הלאה עם מישהו אחר

דורית כהן
    30/12/2008

פוקאנטס היקרה, אני כבר רואה שאת טיפוס מאוד רגשני ורומנטי, רק על פי השם שבחרת לך...
    תראי, אני לא חושבת שבגילך עלייך להישאר ביחסים הללו. העובדה שהוא לא יוזם פעילויות או לא מחזר ולא רומנטי, לא מבהילה אותי, כי רוב הגברים הם כאלה, והמחוות הרומנטיות שלהם מחזיקות מעמד רק בתחילת היחסים, ורוב הנשים מתלוננות על חסר בתחום הזה. אבל עניין המין והתשוקה מטריד אותי יותר וזה לא בריא שזה חד צדדי.
    אילו היית חיה עם כך בשלום - אין בעייה, אבל זה מטריד אותך וגורם לך ללהרגיש לא מושכת בנוכחותו, ולחפש הערצה וריגוש מגברים אחרים. אני חושבת שאת בגיל צעיר מדי כדי שתשלימי עם מצב כזה, ואינני חושבת שזה משהו שהוא יכול לשנות בגדול, בלי שתנדנדי לו המון ותצטרכי להזכיר לו שוב ושוב. לכן - אולי הוא אינו הבן זוג שאת זקוקה לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו