מתוסכל וצריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתוסכל וצריך עזרה
    עומר
    31/12/2008

אני בן 23 ויש לי חברה בת 19 חברה שלי התגייסה לצבא עד לא מזמן אני מרגיש שהקשר שלנו ממש אבל ממש דעך היא רק מדברת על המפקדים שלה כל הזמן ועל כמה שהם חמודים ברגע שהיא חוזרת לשבת אנחנו רק רבים ועל שטיות לא אכפת לה כנראה שזה כולה שישי שבת שגם ככה נגמרים מהר אז למה לנצל אותם ככה? אני מרגיש שהיא כבר לא אוהבת אותי למרות שהיא לא אמרה משהו דומה לזה מה עושים במצב כזה? הקשר הזה לפעמים נראה לי כקקשר הכי טוב בעולם ולפעמים אני רק רוצה לברוח ממנו מה עושים????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל וצריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תברר עם חברה שלך בלי הלחץ

סהר
    07/01/2009

עומר מה עושים????. אתם עוד צעירים. הכל יכול להתהפך כי חברה שלך עדיין מתלהבת כי בטח זה חדש לה הכל כי לא פגשה לפני זה כל כך הרבה גברים חמודים במדים. הפחד שלך יכול להרחיק יותר כי זה מלווה בריגשיי. אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלהתמודד עם הקנאה שלך כי אני לא בטוח שהיא אוהבת אותך כל כך כמו שאתה אוהב אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו