לדורית. איך מתמודדים עם בעל קנאי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית. איך מתמודדים עם בעל קנאי
    בת-חן
    24/07/2007

דורית היקרה! אנחנו נשואים 18 שנים + 3 בנות, אחרי חברות במשך שנתים. לפני כשבע שנים הוא בגד בי. וכמעט בתחילת הקשר בניהם גיליתי את הבגידה במיקרה בהתחלה הוא הכחיש ואחר כך כשגילה שנתפס על בטוח הוא הודה שהתאמץ להיתפס כדי למשוך את תשומת ליבי דאז. לא הלכנו לטיפול או יעוץ והתמודדנו לבד בגלל הילדות. שנינו עבדנו לתקן בעיות שככל הנראה נוצרו ביננו שאני לא הייתי ערה להם לפני כן. מאז הוא מאוד משתדל אפילו יותר מידי משתדל. הוא הפך להיות קנאי לי יותר מידי. מתקשר כל שעה ורוצה לדעת מה אני עושה ועם מי. די מחזר מעיק. נישבעתי לו שאני לא חושבת אפילו להתנקם בו כי נראה לי שזה מה שהוא חושב ומפחד. אולי הוא צריך אותי תלותית כמו שהיינו חברים כדי להרגיש הגבר שלי אבל מאז התבגרתי ונהייתי עצמאית באופי שלי. למה הוא כל כך לחוץ ומתיש אני לא מבינה והוא לא נותן לזה תשובה אפילו לעצמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדרש שהוא יעבור תהליך התפתחותי

דורית כהן
    25/07/2007

מן התיאור שלך עולה כי את התפתחת ונעשית עצמאית ואילו הוא לא ממש סומך על עצמו או על אחרים ולכן לא נותן מרחב. זה לא מצב שהוא יכול לשנות - עליו לעבור תהליך התפתחות בעצמו גם כן. או טיפול אישי, או סדנא לצמיחה אישית. אם יש לו התנגדות - אז תציעי ייעוץ זוגי. כי יכול להיות שהוא יראה בהצעותייך אמירה שהוא לא בסדר והוא יתנגד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנא לטיפול בבעל קנאי

יעל
    17/05/2015

איפה יש סדנא כזאת אבל חינם או במחיר סימלי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו