חוזרת על אותן טעויות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוזרת על אותן טעויות
    מיכל
    07/01/2009

יש איזה בחור בעבודה שלי שממש מוצא חן בעיני וגם אני בעיניו ואנחנו מדברים הרבה בטלפון וממש כיף לנו ומפלרטטים הרבה וגם יצאנו לדייט אחד והיה ממש כיף אבל בסוף הדייט לא התנשקנו... ההתנהגות שלי מבלבלת אותו וההתנהגות שלו מבלבלת אותי, כאילו אנחנו אמרנו אחד לשני שאנחנו מוצאים חן אבל מצד שני אנחנו מתנהגים אחרת, נגיד אני ממש מתביישת ממנו ונמנעת מלהביט לו בעיניים הרבה אז הרבה אני מסתכלת לצדדים ודי נמנעת ממגע ומקירבה והוא לא תמיד מתקשר ולא יוזם פגישות וכאלה. קבענו שנדבר על הכל אבל בגלל שאנחנו עובדים במשמרות והמשמרות שלנו לא חופפות אז אנחנו די תקועים באוויר כי לא יצא לנו לדבר ואני לא יודעת בדיוק איך להתנהג אליו, אני כל הזמן חושבת עליו וזה לא טוב ואני מתעצבנת עליו כשהוא לא מחזיר לי הודעה כי הוא טוען שהוא נרדם ואני מתעצבנת עליו כי הוא לא יוזם כלום ואלה בדיוק הטעויות שהייתי עושה עם החבר לשעבר שלי והבחור הזה אני עדיין לא יוצאת איתו באופן רישמי כי אפילו לא התנשקנו ולא דיברנו על זה ואני כבר מתעצבנת עליו ובאה אליו בטענות.ואני מנסה לעבוד על עצמי ולקחת דברים בקלות ולחשוב על דברים אחרים אבל אני פשוט לא מצליחה.ואני לא רוצה שהוא יברח אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואיך כדי לא להרוס משהו שעדיין לא התחיל....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת על אותן טעויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי וודאות

דורית כהן
    13/01/2009

מיכל היקרה, סליחה על העיכוב בתשובה שלי.
    אני חושבת שאין מנוס, כאשר נמצאים בתחילת קשר ועדיין אין מחוייבות, אלא לדעת שאת נכנסת לטווח זמן בלתי ידוע, שבו יהיה מתח ואי וודאות ותסכול והתלבטות האם ליזום או להמתין. זה חלק מן המשחק, יקירתי, אם את רוצה להיכנס למערכת יחסים. כי כל אחד נכנס עם ההיסטוריה שלו, עם האופי המהיר או האיטי שלו, עם החששות, עם התלבטות האם זה הקשר הנכון עבורי. לפעמים את מתחילה קשר עם מישהו חדש כאשר יש עדיין ספיחים מקשר קודם ברקע, וספיחים אלו מעכבים את העברת המחוייבות לקשר החדש.
    אם את מרגישה שהשלב הזה עובר עליך קשה מדי, נסי ליזום שיחה ולשתף אותו שהשלב הזה קשה לך ושאת זקוקה לאיזו ידיעה ממנו מה הגישה שלו למערכת היחסים שהתחילה ביניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו