מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשותאורית10/01/2009
שלום רב שמי אורית ולי יש בעיה אני ובעלי נשואים 7 שנים יש לנו יחסים מעולים אך לבעלי יש בעיה לעיתים הוא צופה באינטרנט על בחורות (כמובן בערום) ואני מאוד נפגעת מזה ובזמן האחרון אני לא יכולה לנשק אותו או לקיים איתו יחסים אני נגעלת אמרתי לו שזה מפריע לי אבל הוא חוזר על אותו מעשה בתודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט כל גבר נורמלי עושה זאת
דורית כהן13/01/2009אורית היקרה, יש לי חדשות בשבילך: בעלך הוא גבר נורמלי לגמרי.
הציפייה שלאחר הנישואין בן הזוג שלנו יגלה עניין אך ורק בנו היא נאיבית לדעתי ולא מציאותית ברוב המקרים. אני חושבת שבני אדם בנויים בצורה כזאת שאנחנו מתפעלים מדברים יפים ומלאי סקרנות לגבי הגוף האנושי, כמו גם כלפי דברים אחרים יפים ומעניינים בטבע, אלוהים חנן אותנו בחוש ראייה שמעניק לנו הרבה הנאה בחיים, ובסך הכל בעלך משתמש בו. זה לא אומר שיש לו כוונות לממש מפגשים עם אותן בחורות עירומות. זו בסך הכל גרייה מסויימת.
רוב הגברים וחלק מן הנשים ניגשים לאתרי פורנו באינטרנט ונהנים ומתחרמנים מכך, ולדעתי ניתן לסווג זאת כמו מישהו שמסתכל בשבועון פורנו או בחפיסת קלפי עירום או צופה בסרט כחול בוידיאו - אנשים מחפשים להתגרות מינית ממשהו אחר וחדש, זה חלק מהותי מאיך שאנחנו בנויים מינית. התשוקה משגשגת דוקא מול גירויים חדשים ומרגשים, ולאט לאט דועכת כל שהגירוי שלפנינו הוא יותר ויותר מוכר. אז מה שהוא עושה זה מאוד טבעי ואנושי, נסי לראות זאת בצורה חיובית: שיש לך בעל שיש לו עניין בריא בסקס, שהוא חלק מן הנורמה, שעדיף זה על פני איבוד עניין בסקס. אני חושבת שאם תיפתחי קצת לאפשרות הזאת, זה יכול לעזור לך לשנות את הרתיעה שלך ממנו ולראות אותו באור חיובי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)