מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי אוהב להיות עם נערות ליווימאיה10/01/2009
אני בת 45 נשואה כשנתיים בעבר בעלי נהג ללכת לנערות ליווילפני כשלושה חודשים ילדתי והוא הגיע לבית חולים וסיפר לי שהיה מספר פעמים עם נערות ליווי הייתי במצב גרוע בבית חולים שזה היה הרע במיעוטו. הוא אמר שאני לא מחסירה ממנו סקס ולא יודע למה הולך לנערות ליוויץ השבוע היה מספר טלפון מוזר אצלו בפון בזיכון בדקתי היה שייך לאתר של נערות ליווי אני יודעת שהתקשר לשם בטח גם נכנס אליהן. מה עלי לעשות האם שווה יעוץ נישואין או פשוט לעזוב וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות ילדותית מצידו
דורית כהן13/01/2009מאיה יקרה, סליחה על העיכוב בתשובה שלי.
די מטריד אותי הבעל הזה שלך: עם לידת הילד הראשון שלכם הוא מגיע לבית החולים עם הוידוי הזה?! נראה שהוא שקוע יותר בצורך שלו להתוודות מאשר בהבנה מה את עוברת לאחר לידה! זה כשלעצמו לא מוצא חן בעיני מבחינת היכולת שלו להיות רגיש לצרכים שלך ולדחות סיפוקים.
לכן נראה לי ששהגבר שלך יש בו משהו ילדותי ושקוע בעצמו ולא מתחשב, ועלייך לחשוב היטב אם יש בו מספיק דברים אחרים שמוצאים חן בעינייך על מנת להישאר איתו.
לגבי עצם העניין, נערות ליווי - שוב - נראה לי שהוא לא הפנים שהוא נשוי לך, ויש לו התמכרות שכזאת שהוא לא מסוגל להיות מספיק חזק עם עצמו ולוותר עליה. נשאלת השאלה מה הוא עושה איתן שם. יכול להיות שיש לו פנטזיות מסויימות שהוא לא חושב שהוא יכול להגשים איתך, אולי כי הן יוצאות דופן והוא מרגיש שהוא יכול לממש אותן רק בתשלום. אם את אוהבת אותו למרות מה שכתבתי, נסי לבדוק איתו מה הפנטזיות הלא ממושמשות ביניכם, כדי שנושא הסקס יהיה יותר פתוח ביניכם, ותראי אם זה יכול לשנות משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)