מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד משהול11/01/2009
נ.ב. כשאנו מתווכחים או רבים הוא אומר שמגיעה לו והוא ראוי למישהי יותר טובה. טוען שעשיתי לו הרבה רע בחיים לא רק אבל הרבה וזה ממש לא נכון מריבות ובעיות כמו כל זוג מה לעשות שגם אי אפשר לשוחח איתו מבלי שיהפוך לריב ובסוף כמובן אני אשמה. הוא אומר שיש לי כל היום טענות אז יכול להיות שיש הרבה אבל לא סתם רוב הזמן הוא על המחשב ואם הוא כבר יושב לידי בסלון אז החדשות בנינו או הילדה או העיתון ,כשאני אומרת לו שישים גבולות למחשב ויקדיש לאשה ולילדה שלו זמן נטו אז הוא אומר תמיד ידעתי שמפריע לך שאני עושה משהו ואת לא שייכת אליו וזה לא נכון רק אני אומרת שישים גבולות , נוח לו כך אז הוא אומר שמפריע לי. אני מרגישה שאני בחלום רע לא מאמינה שזו נהמציאות אין לי משפחה לא אבא ולא אמא והמצב הכלכלי שלנו על הפנים אין לנו בית לא חסכונות ולא כלום ,ממש רע לי. אני מרגישה כ"כ בודדה איזו הרגשה רעה זו שהבעל אומר שהוא ראוי לאישה יותר טובה ממני. יש לציין שבאמת לא בגלל שזו אני אני בחורה מאוד טובה ,דואגת ותומכת ,בחורה ביתית שתעשה הכל למען בעלה וילדיה(אז נכון יש גם מינוסים כמו אצל כל אחד.) אבל מה לעשות בעלי לא חושב שאני כזו טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לשקם ללא ייעוץ זוגי
דורית כהן13/01/2009ל היקרה, צר לי על מה שאת עוברת וגם צר לי על בעלך, כי שניכם סובלים בקשר הזה.
לצערי הרב, אין לי בשורות טובות. מערכת היחסים שאת מתארת היא כבר גרועה מאוד, כל הקשר המיני נשחק ונעלם, התקשורת ביניכם שלילית, הדימוי העצמי ירוד, ובעצם הקשר הזה על סף גירושין. אם אינכם יכולים ללכת לייעוץ זוגי (אבל ממש טוב) עלייך להתחיל לשקול גירושין. עלי לומר לך שתהליך הגירושין אף הוא עולה הרבה כסף לכיס המשפחתי, הרבה יותר מייעוץ זוגי. עליך לחפש לעצמך מישהו שיתמוך בך רגשית ונפשית, חברה טובה, או שאת יכולה לפנות לבית הספר של הבת שלך ולשאול אם את יכולה להתייעץ עם יועצת בית הספר, או לקבל ייעוץ דרך קופת חולים, כדי שלא יעלה לך יותר מדי ביוקר, אבל עליך לשוחח עם מישהו מנוסה שידריך אותך מה לעשות במקרה שבעלך לא מוכן לשמוע על ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליועצת
ל13/01/2009מה שלא ציינתי ואולי חשוב שתדעי שאם למשל יש תקופה שקטה של חודש חודש וחצי בלי מריבה או ויכוח אז הוא אומר לי שאני אשת חייל ,שואל לפעמים אם אני אוהבת אותו . הוא מסוגל להגיד לי לפני חודש שאני אשת חייל ואחרי חודש לומר לי שאני אשה רעה(אם נוצרת מריבה כמובן) ואם אני אומרת לו לפני כמה ימים אמרת כך וכך אז הוא אומר התכוונתי לאותו רגע. הוא מאוד מבלבל . שאני אומרת לו שאבי נפטר ואני מרגישה שאין לי גב אז הוא אומר בעלך צריך להיות הגב שלך לא אבא שלך. אז עניתי לו לגבי זה שקרה פעמים שהוא לא תמך בי וכנראה שאני לא סתם מרגישה את זה,וגם כמעט כל מריבה או ויכוח במיוחד בשנה האחרונה הוא אומר אני ראוי למישהי טובה יותר או איך נפלתי בחיים .הוא מאוד מבלבל ולא נותן ביטחון ,מה קרה אם רבים או יש חילוקי דיעות צריך לשבור את הכלים? לא יודעת אני מיואשת. חשוב לי לתת לך עוד דוגמא על מה אנו רבים אם למשל יוצא שהוא נותן סטירה לילדה אם היא ממש לא ממושמעת ומתחצפת ואני לא מוכנה לזה כי זה באיזה מקום הופך לשיגרתי ולדעתי הכל אפשר לפתור בדיבור למה צריך לתת סטירה או לצבוט? הוא שונא מאוד שאני מתערבת אבל במצב כזה קשה לי לא להגיד לו משהו כשהוא לדעתי לא מחנך כראוי ואני מאוד משתדלת לא בפני הילדה. מה אני יגיד לך חבל לי כי אנו יכולים סה"כ להסתדר מצויין אם רק הוא היה מוכן לשנות כל מיני דפוסי התנהגות לקחת אחריות על דברים שהוא אומר או עושה ולא להפיל הכל עלי. הייתי כל כך רוצה ללכת לייעוץ אבל הוא אומר איתך זה לא יעזור את רוצה שאני ישתנה ואת תמצאי סיבות למה את בסדר,אמרתי לו שכמובן שגםאני ישתנה במה שאני צריכה. אני מרגישה שאני לרוב כ"כ בסדר ,ישרה איתו ועוד ועוד הוא פשוט רוצה לעמוד במקום ולא להשתנות אז הוא אומר עלי הכל וגם לפני כמה זמן אמר לי שהוא לא רוצה ייעוץ כי מה הוא צריך שיכנסו לו לחיים ואומר גם כל אלה שלא יודעים להתנהג עם האישה שלהם או עם הגבר יגידו לי מה לעשות. ממש בעיה הוא לא מבין שזה גם החיים שלו וחבל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)