יעוץ זוגי לפני הנישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ זוגי לפני הנישואין
    ירין
    13/01/2009

שלום, אנחנו כבר שנה וחצי יחד מתוכם כמעט שנה גרים ביחד (אנחנו בני 29) חווינו הרבה מאוד פרידות בתקופה שהיינו יחד. מאחר ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ויש בנינו הרבה מאוד תשוקה. וכיף לנו יחד. אחרי שנפרדנו. הבן זוג שלי הציע שנלך ליעוץ זוגי מאחר ושנינו בעלי פטיל קצר "קרזיונרים" ולא יודעים לריב. בנוסף אחרי שהרבה ריבים נסובו סביב השאלה שאני רוצה להתחתן ובן זוגי לא היה בטוח. עכשיו הוא אמר לי שהוא כן רוצה להתחתן אחרי שנלך ליעוץ ונקציב לעצמו תקופת זמן של x חודשים לראות שאכן אנחנו לומדים לחיות יחד בצורה טובה. שאלותי הן: א.הפסיכולוגית שלי אמרה לי שהיא לא ממליצה לי להמשיך בקשר מאחר ולדעתה בן זוגי בן אדם מבולבל ומתוסבך עם עצמו . האם כדאי עדיין לנסות לפנות ליועץ אוביקטיבי שידבר עם שנינו ולנסות לגשר על הפער , כי הדברים שהיא אמרה מאוד מדאיגים אותי. ב. אם אכן כדאי לפנות איפה יש אפשרות לקבל יעוץ כזה לפני הנישואין?. ואם אפשר לקבל המלצות או הפניות לטיפול כזה באזור המרכז. המון תודה, ושבוע מקסים, ירין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ זוגי לפני הנישואין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

מזי
    14/01/2009

אם עוד לא התחתנתם וכבר יש כאלו בעיות אני לא ממליצה תשקול טוב טוב ,פתיל קצר זו בעיה רצינית ואם שניכם כך זה נראה לי יותר גרוע בהצחלה עם מה שתחליטו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה להתייעץ

דורית כהן
    18/01/2009

ירין, אני מציעה לקבל את הכיוון של בן זוגך ולשמוע עוד חוות דעת ממישהו שייפגש עם שניכם, כי אני יוצאת מן ההנחה שהפסיכולוגית שלך פוגשת רק אותך ואמרה את דעתה רק על סמך מה שאת מספרת לה. יתכן שהיא צודקת, אבל גם יתכן שהיא עושה טעות לגביו, ואם ישנה אהבה גדולה ביניכם, שווה להשקיע ולבחון זאת ואם תחליטי בסופו של תהליך הבדיקה לוותר על היחסים חשוב שתהיי שלמה עם עצמך לגבי קבלת ההחלטה.

לגבי איש מקצוע - אגיד לך בצורה פשוטה - כל יועץ זוגי עובד גם עם זוגות שטרם נישאו. זה לא תחום בפני עצמו, ותתפלאי כמה זוגות צעירים לפני נישואין מגיעים לייעוץ זוגי כי יש להם אהבה חזקה אך התלבטות בגלל בעיות תקשורת או בעיות שונות אחרות. לגבי ויכוחים וריבים - יש מה ללמוד גם איך להשמיע, איך להקשיב, ואם כבר רבתם - איך להשלים. ריבים זה לא סוף העולם, יש זוגות שרבים לעיתים קרובות ומצליחים לעבור הלאה ולהישאר מאוד אוהבים, זה עניין של סגנון אישי, שבדרך כלל מתחיל בבית בו גדלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו