מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהמזי14/01/2009
שלום בקשר לזה שבעלי אמר לי שהוא לא נמשך אלי מינית ,אני אישית חושבת שזה דבר די נדיר אני חושבת שאצל הרבה זוגות יש שחיקה ביחסי מין אבל ככה לא להמשך לא לנשק לא לקיים יחסי מין זה לא הגיוני לדעתי בכל זאת אני אישתו מה כבר השתנה אז נכון ששמנתי אבל יש הרבה נשים שהשמינו והבעל כן מקיים איתם יחסי מין ,הוא הרבה מאוד באינטרנט רואה סרטים כחולים וכדומה. לא יודעת מה לומר אני פשוט מרגישה רע . לדעתי זה דבר די נדיר הוא בכלל לא יוזם יחסי מין לא נשיקה (אולי רק של אמא לבת) והוא אומר שאני דיכיתי לו את הקטע המיני (כיוון שבעבר לא רציתי לקיים יחסים שנתיים שזה לא מדוייק פשוט היו לי כאבים בחדירה שלא יכולתי לסבול) הסברתי לו זאת הוא אומר את דיכית לי את הקטכע של המין אני לא מרגיש משיכה מינית אלייך. למה דווקא לי למה יש לי חברות שמנות ויש גם נשים מכוערות ולמה דווקא לי אני בחורה נקיה ונאה ולא חסר לי כלום חוץ שמאז הלידה שמנתי ועדיין לא עשיתי דיאטה(וזו גם לא צריכה להיות סיבה עד כדי כך). אמרתי לו שהוא נותן לי עונש הוא אומר שזה לא נכון, היו לי כאבים בחדירה והיו הרבה בעיות כלכליות מסביב ואפילו לא ידעתי שיש לכך טיפול והזמן עובר ועובר. לא יודעת למה שהוא אומר דיכית לי את הקטע של המין ואני לא נמשך אליך נראה לי תירוץ ,אתם מסכימים איתי שמי שנמשך לא יסתכל על אז אם היה בא לו הוא היה מקיים איתי יחסים. פעם הוא זרק שלא בא לו לעשות ברים שהוא לא נהנה מהם ,אולי הוא לא נהנה איתי ולא נעים לו להגיד לי כ"כ (זה נפלט לו) אז הוא מצא תירוץ . לדעתי או שהוא לא נמשך אלי כי הוא לא ,או שהוא לא נהנה איתי, או שיש לו נטיות שגילה אותן עכשיו כי כשגבר נמשך ויש לו את זה לידו אז הוא יעשה. מה דעתכם על כל מה שכתבתי. חוץ מזה הוא אומר לפעמים שהוא אוהב ? איך זה מסתדר מי שאוהב רוצה להרגיש לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בהקדם
דורית כהן18/01/2009מזי היקרה, מצבכם בהיבט הזה של אי קיום יחסי מין דורש התערבות מקצועית. הזמן עושה את שלו ודברים מתקבעים. אם במשך הרבה זמן הוא הרגיש שאת גם לא נהנית וגם כואב לך בחדירה, כאשר זה קורה פעם אחרי פעם, זה בהחלט יכול לגרום להתרחקות ולדיכוי היצר אצלו, כי אף אחד לא רוצה להרגיש אשמה וחוסר אונים בכל פעם שהוא מקיים יחסי מין.
כרגע מבלי לשוחח עם בעלך, קשה לדעת במדוייק - האם הוא ממש לא נמשך אליך, אל גופך, או האם כל הזכרון של ההכאבה וחוסר החשק שלך וזה שאת עושה לו טובה - מתערבבים אצלו בתוך המחשבה על סקס איתך ומכבים לו את החשק עוד לפני שהוא מרגיש את המשיכה הארוטית ההתחלתית.
אני חושבת שעליכם להודות שיש לכם בעייה בתחום הזה, ולראות מה ניתן לעשות בעזרת ייעוץ זוגי (עם יועץ שמבררים איתו מראש שהוא נכנס גם לתחום המיני), לפני ששניכם תפזלו החוצה ותיתווסף גם בעיית בגידות ואמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה- פנו לייעוץ
יהודית ברגמן18/01/2009מזי /ל יקרה,
פיצלת את פניותיך בכינויים שונים ובכולם כתבת רק על כך שלחלוטין אין משיכה טבעית וליבוי יצרים ביניכם ושאין יחסים מיניים בגלל היסטוריה טראומטית שלאחר לידה, השמנה שלך ודומה שגם את לא חוסכת הקרנת ריחוק ודחייה ממראהו, מהכרס והפצעונים ויחסו המרוחק שהולך ומתקבע, ולמרות שלא התייחסת כלל לטיב התקשורת, בילויים משותפים, אהבה/ חיבה וכו' שגם הם חלק מהמכלול בחיוניות הזוגית, התרשמותי היא שגם אלו לא קיימים כלל. אני משערת שאת ובעלך אינכם רובוטים וכניסה למערכת מינית בתוך זוגיות לא נעשית בלחיצה על כפתור. רצוי ששניכם תתחילו לעשות משהו לטובת הקשר, תפנקו, תשתדלו ותעשו לשיפור המראה החיצוני שלכם גם למען עצמכם וביטחונכם האישי. ואם עוד יש משהו להציל, תוכלו לבחון אצל יועץ זוגי/מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)