מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבר בת 32 ושוקלת אם להינשא לו...רונה11/03/2007
שלום לך דורית.
אנחנו חברים די טובים כבר משהו כמו שנה וחצי. נחמד לנו יחד. מבלים, צוחקים והשיחות ביננו מרתקות. יש תקשורת לא רעה. כבר מנדנדים לנו במישפחה להתחתן. הוא נורא רוצה ואומר שהוא אוהב אותי ורוצה ממני ילדים. אבל אני חושבת שהרגש שלי אליו לא מספיק לקשר לכל החיים. ובעצם מה שהכי חשוב זה: אין לי משיכה מינית אליו והוא ממש לא מספק אותי. אני גם רוצה להתחתן כבר. כל החברים פחות או יותר מסודרים ובגלל זה הלחץ. מה יותר חשוב בנישואים? החברות או הסקס והאם בכלל אפשר לוותר על אחד מהם? איך יודעים מתי מגיע הנכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואים - חברות ו/או סקס?
דורית כהן11/03/2007רונה, אני ממש לא מציעה לך להיכנס לנישואין כאשר אינך אוהבת ואינך נמשכת, וכל מה שיש זה חברות, בילויים וצחוקים. לא נראה לי שזה בסיס שיכול להחזיק עליו את חיי השיתוף, הויתורים, הפרגונים, הקונפליקטים, הריבים כאשר אין בסיס של אהבה ומשיכה. כרגע נראה לך לחוץ להתמסד, לצעוד אל החופה, אבל לאחר מימוש החלום הזה תצטרכי להתמודד עם החיים האמיתיים. כל כך הרבה זוגות נישאים עם אהבה ועם משיכה ונדהמים כאשר זה מסתיים תוך כמה חודשים או שנים לאחר החתונה והחסר של רגשות אלו הוא דבר שמאוד קשה לשאת אותו, אם לא מצליחים לבנות אהבה יציבה לאחר מכן.
לגבי שאלותייך מה יותר חשוב בנישואין חברות או סקס, שניהם מאוד חשובים. מגיעים אלי זוגות משלושת הזוגים, כאלה שהסקס בבעיה, כאלה שהתקשורת בבעייה וכאלה ששני התחומים בבעייה...
נדמה לי שסקס טוב לאורך זמן הוא דבק חשוב ומכריע, כי קל יותר לשנות הרגלי תקשורת ולרכוש מיומנויות בתקשורת מאשר לשנות משיכה מינית למישהו. כמובן שכאשר מיישמים תקשורת פתוחה בתחום המין זה יכול מאוד לעזור לשפר את החווייה המינית, אבל יש משהו מאוד קריטי, והוא משיכה כימית בסיסית בין שני אנשים, ואם אין לך את זה כלפיו קשה מאוד לשנות זאת.
איך יודעים מתי מגיע "הנכון" ?
זה אותם פרפרים בבטן, כאשר את לא יכולה להפסיק לחשוב עליו ומתמלאת שמחה כאשר אתם יחד וכואבת כאשר נפרדים... אני מאמינה מאוד גדולה באהבה, וחושבת שנטייתנו להתאהב משמשת גם עזר כנגדנו על מנת למצוא בן זוג לכל החיים. אלא מה, מכיוון שההתאהבות מחזיקה מעמד לתקופה מוגבלת, כי יש בה אלמנטים ביולוגיים וכימיים, הורמונים שמופרשים למוח ועוד תופעות, אז רצוי מאוד למצוא דרכים להפוך את ההתאהבות לאהבה בוגרת, ועל כך, אולי בהזדמנות אחרת, כי כרגע זה לא המצב אצלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות
גבי21/03/2009שלום אני גבי. מחפש חברה תגיבו לי מי שרוצה בי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)