נגמר לי מאשתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נגמר לי מאשתי
    חנן
    16/01/2009

שלום. אני נשוי לאשתי 10 שנים בחודשים האחרונים התלחלתי להרגיש ריחוק רגשי ומיני ממנה . זה התחיל שגיליתי שהיא לא נהנת מהמין ושוכבת למעני . בהתחלה עוד נלחמתי בזה ע"י תדירות קבועה ביחסי המין ולאחרונה התיאשתי מהסיפור ופשוט נמאס לי ואין לי כל חשק להתקרב אליה .שוחחתי איתה על מה שאני מרגיש בעבר לא פעם ואמרתי לה שבאם לא תשתנה או נעבור איזה שהוא יעוץ מיני המצב יגיע לאן שהגיע אבל הרבה זה לא עזר כי היא כנראה בטוחהבעצמה שאני לא אבגוד בה . אשמח לקבל הצעות מה לעשות כי אני מרגיש שאני מתרחק ממנה ולא רחוק היום שאבגוד בה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמר לי מאשתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללמוד תקשורת מינית

דורית כהן
    18/01/2009

גבריאל היקר, הגילוי הזה שאשתך לא נהנית ממין ועושה זאת רק למענך הוא מאוד מכאיב ומאכזב וגורם להרבה גברים להרגיש ספקות בגבריות שלהם וכעס כלפי בת הזוג, שמגלים פתאום שהיא לא ממש פרטנרית לתחום המיני, שעבורך הוא מאוד חשוב.
    ראשית, חשוב שתדע שיש המון גברים נשואים שמגיעים לרגע כזה של גילוי לגבי בת הזוג.
    אחת הסיבות שבכלל מגיעים למצב כזה היא בדרך כלל תקשורת לא מוצלחת סביב סקס. זה הרי תחום מאוד רגיש, מביך, ורוב האנשים לא מעיזים לבטא את רצונותיהם (מה מתאים להם ומתי ובאיזה עוצמה ובאיזה מקום) בצורה ברורה אפילו לעצמם...לכן יש המון קצרים בתקשורת המינית ויש המון מה ללמוד איך לתקשר זה עם זו. להרבה זוגות שמצאו עצמם בבעייה כזאת עזרה הטנטרה - הליכה לסדנא או לטיפול טנטרי. שם כל אחד מתחבר למיניות שלעצמו וולומד לתקשר הרבה יותר טוב - בחופשיות ובפתיחות עם בן הזוג שלו.
    יתכן שזה ירתיע את בת זוגך, אבל עליך למצוא דרך שבה היא כן תסכים להכיר בכך שאי אפשר להמשיך כך ולהצטרף אליך לאישזהו ייעוץ זוגי - אם לא טנטרה, אז יעוץ יותר קונבנציונלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו