עיכוב במחויבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עיכוב במחויבות
    דנית
    16/01/2009

שלום, אני וחבר שלי יוצאים יחד שנה. הוא רצה לעבור לגור ביחד לפני שנקדם את היחסים לשלב הסופי, ואני אמרתי שקודם אני רוצה מחוייבות ואז לעבור לגור ביחד.. כיצד ניתן לגשר על הפערים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב במחויבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגורים משותפים כמבחן לזוגיות

דורית כהן
    18/01/2009

דנית יקרה, בואי נסתכל מהו הרעיון העומד מאחורי מגורים יחד: ששניכם רואים בזוגיות הזאת משהו רציני, עם כוונה להגיע לזוגיות מחוייבת, כלומר לחתונה.
    אבל, מגורים יחד הם אחד המבחנים החשובים ביותר לזוגיות, והרבה פעמים דברים מאוד משתנים לאחר שזה קורה, ולא תמיד לטובה.
    אני חושבת ששניכם יכולים להסכים ביניכם, על הרעיון שהמגורים יחד לפני חתונה מעידים על גישה רצינית זה לזו, ועל רצון להכיר יותר לעומק זה את זו דרך חיים משותפים, לפני שעושים את הצעד הגורלי והכבד מבחינה רגשית וכלכלית של חתונה.
    בכל מקרה זו קפיצת מדרגה - מבחינת המחוייבות ליחסים - לעומת היחסים שהיו קודם לכן.
    יש גברים שהיו אומרים לך במצב זהה - "אני מתחייב" ומסתירים את ההיסוס שלהם ואומרים לעצמם - במילא, אם המגורים המשותפים לא יוכיחו את עצמם - אני לא אשאר במחוייבות. אבל בן זוגך כנה איתך ולא רוצה לשקר לך או לעצמו או למישהו אחר, והוא חושב בהגיון שהמגורים הינם באמת מבחן רציני לזוגיות. אני חושבת שזאת גישה בריאה ונכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו