בעלי חמתי אני והילדהאני אוהבת אותו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי חמתי אני והילדהאני אוהבת אותו
    מיכל
    17/01/2009

שלום לכולם. אני פעם ראשונה כותבת בפורום הזה. אני נושאה כבר שנה וחצי + ילדה . אני גרה ליד חמתי בית ליד. אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... אוף אני ינסה אז ככה חמתי מתערבת לי בהרבה פעמםי בגידול הילדה ובחיים המשותפים שלי עם בעלי נורא קשה לי שאני גרה שם מכמה בחינות בעלי מת על אמא שלו ולהפך רוב הזמן הוא מבלה אצלה כיום הוא כבר כמעט שנה לא עובד ולא מפריע לו שאני נקרעת בעבודה וסובךת בעבודה ניסתי לדבסר איתו כמה פעמים שקשה לי ושאני צריכה שהוא ידאג נו ולרווחה שלנו שאנחנו כבר משחה אבל כלום לא נכנס. כךל היום הוא אצל אמא שלו מהבוקר עד הצהרים שאני חוזרת מהעבודה הוא בא לשעה ואז הולך שוב הוא לא מנסה גם לחפש עבודה טוב לו ליד אמא שלו הוא לא מנסה לחסוך למשכנא את כל מה שחסכנו פתח על המינוס אני כיום בלי חסכונות עובדת היחידה בבית אין לי אפשרות לשכור בית או לקנות בחיים האלו איזשהו בית בעלי אומר תמיד כל לטובה הכל לשמים הוא מבחינתו לגור בקרוואן ליד אמא שלו כל החיים. אני כבר לא יכולה נפשית גם מבחינה פיזית קשה לי להיות איתו כי הוא לא מתנהג כמו בעל כמו גבר. אני חייבת לעזוב דחוף אבל אין לי אך ולאן.השבת היינו אצל אמא שלי ופעם ראשונה שחזרנו הביתה רק יצאנו מהרכב חמתי עמדה בחלון ואמרה לנו לעלות אמרתי לה שניה אני ילך להאכיל את הילדה יניח את הדברים יתארגן ויבוא אבל היא אמרה לא צריך יש לי פה חלב תביא אותה ( היא טפלת בה במעון) בעלי גם כן אמר בואי נעלה עכשיו עוד לא נכנסתי לבית אני חוזרת אם הבגדים והכל התעצבנתי אמרתי שניה אני באה והלכתי להאכיל את הילדה בעלי התעצבן אמרתי לו אחרי כבר הון זמן שוב שאני לא יכולה להשאר במושב הזה והוא אמר לי פעם ראשונה משהתחתנו את יכולה ללכת לאמא שלך פה אני כבר נקרעתי אני כותבת את זה ובוכה אני כבר לא יודעת מה לעשות הוא לקח את הילדה ועלה . מה עושים אני צריכה עזרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדרש ייעוץ דחוף

דורית כהן
    21/01/2009

מיכל היקרה, מצטערת על העיכוב בתשובה. ברור שהמצב שאת מתארת הוא חמור וכי אינכם מסוגלים לטפל בו בכוחות עצמכם. עליך להתעקש ללכת איתו לייעוץ, אפילו נניח אצל רב היישוב. כי הוא חייב לקחת עצמו בידיים מכל הבחינות ולצאת מתחת לסינור של אימו. זה שהוא לא עובד ולא איכפת לו זה מאוד מדאיג. אפ הוא לא מוכן לשמוע על כך חפשי לך בני ברית שיתמכו בך בצעד הזה, ואם גם זה לא יזיז כלום אצלו התחילי בצעדים לקראת פרידה, לפני שתיכנסי לעוד הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בהחלט מאוחר, מיכל אם את קוראת אש

מלי
    20/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו