בעלי מבקש שאשכב עם גברים אחרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי מבקש שאשכב עם גברים אחרים
    עליזה
    26/07/2007

אני בת 31 ובעלי בן 33 שנינו מטופחים ועוסקים בספורט והיחסים הזוגיים בנינו טובים ממש חבריים, יש לנו ילדה בת 3 חמודה.
    חיי המין שלנו מתחילת הנישואין היו מאוד אינטנסיביים, אני נהנית מאורגזמות רבות והוא נהנה מהסקס איתי.
    לאחרונה, החל בעלי לכוון שיחות לכיוון רצונו לראות גברים אחרים שוכבים איתי אצלנו בבית כשהוא צופה אבל לא מתערב.
    אמר שהוא מוכן כדי להתרגל שאצא עם גברים באופן נפרד בלעדיו אבל אחרי שאתרגל, שאביא אותם הביתה.
    הוא הפנה אותי לאתרי אינטרנט שמדברים על הסטיה שבה נקרא הגבר בשם " קוקהוד "ץ

קשה לומר שהנושא מלהיב אותי, אני פוחדת להרוס את הזוגיות היפה שלנו אבל הוא ממש בעניין וזה נהפך למרכז עולמו המיני, גם בזמן יחסים שאנחנו מקיימים הוא שואל אותי אם אני רוצה גבר שיעשה לי את זה כמו שאני אוהבת או מדבר על הרבה גברים שעומדים בתור כדי לעשות לי את זה ועוד דיבורים.
    האמת שזה התחיל די לעניין אותי כל הקטע והתחלתי לחשוב על זה ואפילו להתגרות ,אבל אני מצד שני פוחדת לתת לזה מקום כי זה ניראה לי כמו משהוא נעלם שיכול להוביל לנזק.

הוא פרש איזה משפט שעניתי לו במיטה בזמן היחסים והחל לחפש באינטרנט גברים עבורי ובשמחה אמר שמצא מישהוא מתאים וגם אראה לי תמונה שלו .

אני בנתיים דוחה את הקץ אז אשמח לשמוע את דעתך והתיחסותך למקרה שלי בפרט ולסטיה הזאת בכלל
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סכנה במימוש פנטזיה כזאת

דורית כהן
    26/07/2007

עליזה יקרה,

אינני סקסולוגית, לכן אינני הכתובת המתאימה לשאלתך.

אני יכולה רק לשער שמימוש הפנטזיה שלו עלול בהחלט להביא סיכונים לזוגיות ולמיניות שלכם.
    זכורה לי פנייה של משתתף בפורום שלנו - גבר, שעכשו לא יודע מה לעשות לאחר שהוא ממש עודד וביקש את אישתו להיות עם גברים אחרים כאשר הוא צופה בהם מקיימים יחסי מין, ובמשך הזמן זה דירדר את היחסים ביניהם. בעיקר מה שקרה - שהיא הפסיקה להעריך אותו ולהימשך אליו, זה מאוד פגע בתדמית הגברית שלו בעיניה. אם תדפדפי אחורה, אולי תוכלי למצוא זאת.

אולי הוא יכול להסתפק בהישארות בפנטזיה, למשל להסתפק במשחקי תפקידים - הוא יכול להיכנס לדמויות של גברים אחרים ולשחק איתך כאילו הוא מישהו אחר, למשל, ואז לשנות את הרפרטואר ביניכם, להיות יצירתי, לאמץ לעצמו סגנון אחר מן הרגיל.

אני מזמינה משתתפים נוספים של הפורום להגיב על שאלתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדיקי ממה זה נובע

חן
    27/07/2007

הי עליזה
    גם אני עברתי חוויה דומה לא מזמן, לפני כשנה וחצי התחיל בעלי גם לעודד אותי לצאת עם גברים אחרים, לאחר כשנה בערך גיליתי שהוא עשה זאת בין היתר בגלל שרצה לתת לעצמו ליגיטימציה גם לצאת עם אחרות כשנודע לי שהוא מדבר שיחות נפש עם אישה אחרת, אז תזהרי ותבררי מה גורם לו לרצות זאת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אתר אינטרנט של גברים קוקהולדים

עליזה
    29/07/2007

מצאתי באינטרנט אתר של גברים שמעונינים לראות את הנשים שלהם עם גברים אחרים, אולי כדי להעביר את האחריות המינית לאחרים, נתברר לי שבעלי גולש שם ומאוד פעיל ומפרסם גם פוסטים שם.
    הוא ביקש אותי לקרוא את כל האתר משהוא לאורך 5 שנים של פרסומים וביליתי את השבת בקריאה ובנסיון להבין מה קורה כאן אצלי בבית עם האדם הכי קרוב אלי בן הזוג שלי שאתו אני חולקת את החיים האהבה את הסקס ונותנת לו לחדור לגוף הפרטי שלי בשימחה רבה...האם אני לא הכרתי אותו? האם זה מילדות כמו שהוא טוען הדחף הזה ? בכל אופן כנסו לאתר, קיראו פוסטים חלקם אולי גרועים אבל כמה מסבירים הרבה מאוד - תסמנו פוסטים מתחילת הפורום ותגיבו כך אולי אפתח את הראש שלי שממש נסתם.

http://www.heberotic.co.il/f/sl1/forum.asp?FORUM_ID=13&CAT_ID=5&Forum_Title=1%2E+%F4%E5%F8%E5%ED+Cuckold

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי רוצה לראות אותי עם גברים

מושון
    28/07/2007

שלום לך
    גם לי יש את אותה פנטזיה.זה התחיל מזמן והסיבה לכך היא עצם היותי בעל נטיות מסוימות לפנטזיות עם גברים והדרך הראשונית לממש אותה היא ע"י מתן לגיטימציה לבת הזוג.
    מושון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושון תסביר לי יותר למייל הפרטי

עליזה
    29/07/2007

מושון אנא הסבר לי יותר את ההרגשה למייל הפרטי שלי [email protected]
    אהיה אסירת תודה
    עליזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליזה או מוטי

שולקיס האיום
    22/05/2016

חיפשתי את המייל שלך בגוגל ומצאתי קישור לפרופיל באתר סקס ישראלי תחת שם של דבר בשם מוטי שפעיל בקבוצת קוקהולד.
    אתה הזוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו