גרושה טריה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גרושה טריה.
    מריה
    20/01/2009

שלום . אני גרושה טריה,בת 40 ,לאחר 20שנות נישואין.הים אני מרגישה מפוחדת ומבולבלת מסיבה אחד: לא יודעת איך ואיפו מחפשים בן זוג.ברור לי שאפשר לפגוש בעבודה,ברחוב וכו'.אבל ישנו בי צורך ליפעול ולא לקוות רק על הגורל. גלשתי באתרי הכרויות באנטרנט,אך כל זה ניראה לי מאוד מוזר,מאוד שיווקי,לא כל כך רצני. בנוסף לכך, מצב כלכלי לא מתאפשר לי לשלם עבור מנוי. בעבודה אין אפשרות לפגוש מישהו,גם לא דרך חברים. עזרו לי בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרושה טריה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה רעיונות

דורית כהן
    21/01/2009

מריה היקרה, ראשית, אני דווקא חושבת שאתרי ההיכרויות באינטרנט - חלקם רציניים, מקצועיים ואמינים, ושווה לשקול שוב את מה שבדקת. נכון שצריך לפתח חושים טובים וכל מיני סינונים משלך כדי להצליח לבחור משם את הגברים המתאימים לך, וללמוד מהן הדרכים המתאימות לך לגרום לקשר הראשוני להפוך לפגישה של ממש.
    שנית, מצאי לך חברה גרושה במצב דומה. תמיד יש טיפים שניתן לקבל ממישהי אחרת שכבר יותר ותיקה. כנסי לפורומים של גרושים גרושות. לכי לסדנאות מעניינות כדוגמת הפורום של לנדמרק שם ניתן לפגוש גם אנשים פנויים וגם ללמוד באותה הזדמנות הרבה דברים חשובים על עצמך. מקווה שקצת עזרתי לך...בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה של גרושה טריה

מריה
    21/01/2009

דורית תודה על הצאות שקיבלתי ממך. רק שאלה ,פורום של לנדמרק ,איך אני יכולה למצוא אותו ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו