מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גרושה טריה.מריה20/01/2009
שלום . אני גרושה טריה,בת 40 ,לאחר 20שנות נישואין.הים אני מרגישה מפוחדת ומבולבלת מסיבה אחד: לא יודעת איך ואיפו מחפשים בן זוג.ברור לי שאפשר לפגוש בעבודה,ברחוב וכו'.אבל ישנו בי צורך ליפעול ולא לקוות רק על הגורל. גלשתי באתרי הכרויות באנטרנט,אך כל זה ניראה לי מאוד מוזר,מאוד שיווקי,לא כל כך רצני. בנוסף לכך, מצב כלכלי לא מתאפשר לי לשלם עבור מנוי. בעבודה אין אפשרות לפגוש מישהו,גם לא דרך חברים. עזרו לי בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה רעיונות
דורית כהן21/01/2009מריה היקרה, ראשית, אני דווקא חושבת שאתרי ההיכרויות באינטרנט - חלקם רציניים, מקצועיים ואמינים, ושווה לשקול שוב את מה שבדקת. נכון שצריך לפתח חושים טובים וכל מיני סינונים משלך כדי להצליח לבחור משם את הגברים המתאימים לך, וללמוד מהן הדרכים המתאימות לך לגרום לקשר הראשוני להפוך לפגישה של ממש.
שנית, מצאי לך חברה גרושה במצב דומה. תמיד יש טיפים שניתן לקבל ממישהי אחרת שכבר יותר ותיקה. כנסי לפורומים של גרושים גרושות. לכי לסדנאות מעניינות כדוגמת הפורום של לנדמרק שם ניתן לפגוש גם אנשים פנויים וגם ללמוד באותה הזדמנות הרבה דברים חשובים על עצמך. מקווה שקצת עזרתי לך...בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה של גרושה טריה
מריה21/01/2009דורית תודה על הצאות שקיבלתי ממך. רק שאלה ,פורום של לנדמרק ,איך אני יכולה למצוא אותו ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)