פער מיני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פער מיני
    עמוס
    11/03/2007

אנחנו זוג בשנות הארבעים לחיינו, נשואים כעשרים שנה. הצד הטוב הוא, שיש עיניינים משותפים, אפילו עסק משותף. 3 ילדים גדולים ומצליחים. משפחה נהדרת ומצב כלכלי שפיר. לכאורה - מצב אידיאלי. ולמראית עין - אנחנו זוג מהסרטים בעיני העולם. אבל יש הרבה חסר. יש פער עצום בצרכים המיניים שלנו. אני גבר מאוד מיני וייצרי ואילו אשתי - יפה וחכמה, אבל היצר המיני ממנה והלאה. אנחנו חושבים ומנסים לגשר. מנסים לפתור יחד את הבעייה ולא יודעים איך לצמצם את הפערים. היא מודעת שאני נזקק ליותר מגע איתה, או עם אשה בכלל והיא יודעת על כך שיצאתי עם נשים אחרות. היא כועסת ומקנאה, ומודעת לפערים בצרכים שלנו. אני ,במיטב יכולתי וכישוריי משתדל לענג אותה בכדי לפתות אותה לסקס טוב ואילו היא - פשוט כמו קפיץ. לא מצליחה להשתחרר ולהתמסר ונשארת במתח שרק אלוהים יודע למה. מעולם לא חוותה אורגזמה ומוכנה בכל רגע ללחוץ על כפתור הSTOP . אני רוצה אותה מינית יותר. אשה שלי. חשבנו ללכת ליעוץ זוגי. אפילו הצעתי לה ללכת לסרוגייטס בשביל חוויה מתקנת אם זה מה שצריך לקרות. אבל היא לא ממש משתפת פעולה. רק אומרת שמסכימה לטפל. ובינתיים אני מספק את צורכי מחוץ לבית ועם ריגשי אשמה.
    אני מפחד שלא אחזיק מעמד איתה יותר. מיואש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פער מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "למידה שלילית" במיניות שלכם

דורית כהן
    12/03/2007

לעמוס,
    המצב שאתה מתאר הוא באמת "תקוע", בעיקר כי אשתך , לדבריך, אינה באמת מתכוונת להיכנס לייעוץ על מנת לשנותו.
    אם מתאים לך להמשיך ב"משחק" הסטטוס קוו הנתון, שבו אתה מקבל את צרכיך המיניים בחוץ, מלווים ברגשות אשמה, ובכעס על אשתך שהיא מכניסה אותך למצב הזה, המשך לעשות את מה שאתה עושה, וצפה ששום דבר לא ישתנה. אגב, ממה שאתה מתאר, מה עם רגשות האשמה שלה, מה עם האושר והאינטימיות שלה?, שניכם לא מאושרים...
    כדי שיחול שינוי ממדרגה רצינית צריך לעשות מעשה רציני. אבל לא כל אחד מוכן לקחת את הסיכונים, וכמובן שישנם כאלה. מעשה דראסטי הוא לפנות לייעוץ, אפילו חד צדדי, כדי להתבונן בחייך ו: או להשלים עם מה שיש, או לקבל החלטות חדשות. לא נראית לי אופציה הכוללת ויתור על המיניות שלך למענה, כי זה מנוגד למי שאתה.
    מכיוון שנישואיכם כבר ותיקים, אני חושבת שאשתך צריכה לעשות את התהליך הטיפולי שלה גם בנפרד ממך, כי נוצרה יותר מדי "למידה שלילית" במיניות שלכם. יחד עם זאת אני חושבת שיש אצלה רגישות והתנגדות ופחד לנגוע בחלקים המיניים שלה, אולי כי גם היא מפחדת להתבונן פנימה ולגלות דברים שלא היתה רוצה "להסתכל להם בעיניים" ולהכיר בהם, כי זה עלול לדרוש ממנה לעשות שינויים בחייה הנוחים למדי, אם כי לא מאושרים.
    בשורה התחתונה, ככל שתרגיש מתוסכל יותר, תראה שאינך יכול להסתפק בפתרונות השטחיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו