בעל לא עובד....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעל לא עובד....
    תניה
    26/07/2007

היי
    אני בת 24 נשואה לבן 38 מאז החתונה עברנו לגור בכפר שלו הוא אומר שזה אזור בעייתי למצוא בו עבודה
    לפני החתונה הוא עבד באזור הזה הוא עבד במפעל כ3 חודשים והתפטר חודש לפני הנישואין....האמנתי לו שימצא עבודה חדשה מהר כי רוצים הרבה בתחומו אבל יש לו הרבה דרישות כמו לא לעבוד 12 שעות לא משמרות לא לעבוד עם תרבויות מסוימות.
    חוצמזה שלא חסך שום כסף מאז שעבד (לא העזתי לשאול אותו שאלה הזו לפני חתונה)אחרי חתונה התברר שאין לו כסף .
    מאז החתונה (נשואים 10 חודשים) עבד עם איזה חברה אבל החברה הזו התבררה כמניאקית וגם אותה עזב.....כמעט מצא עבודה בקיבוץ מרוחק אבל אמר שהיה סכסוך בין האחראי שהמליץ עליו ומנהל העבודה.....
    הוא אמר שעבד בעבודה מסודרת באיזה קיבוץ ואז נאלץ להתאשפז בבית חולים לתקופה היה אחראי בעבודתו וכשהורידו אותו בדרגה התפטר מהעבודה.
    אני מודה שקצת מיהרתי שהתחתנתי היינו חברים רק חצי שנה ולא ידעתי את אופיו אמיתי.
    נדמה לי שבעלי לא מספיק תאמץ למצוא עבודה.....אני בחורה דתייה סטודנטית לא מסכימים בבית הוריי שהמכללה קרובה אליה או בעלי לתת לי רכב כך שנורא קשה לעבוד בלי רכב ועוד בלילה מה גם שיגביר את הדיבורים המלוכלכים עליי......ובכלל במצב זה אני מאוד מודאגת מה יהיה כשיהיו לנו ילדים.....הוא התרגל להיות אחראי בימינו מאוד קשה למצוא עבודה גם בלי תנאים כאלה (לא משמרות לא 12 שעות וכו..וכו..)בנוסף לכל אנו מקיימים ייחסים רק פעם בחודש הוא טוען שהוא בדיכאון ולחץ בגלל העבודה אך אני ושבת למרות שלא אמרתי לו בםפרוש אלא רק רמזתי שצריך לעבוד ולפרנס את המשפחה ולא לחשוב רק על עצמך.....
    מה כדאי לעשות???מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל לא עובד....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תפקוד מדאיג

דורית כהן
    26/07/2007

שלום לך תניה,
    לפי מה שאת מתארת - נכנסת ל"מיטה חולה" - גבר בגילו שכמעט ואינו מתפקד, ואת מתחילה לראות את המציאות כפי שהיא, למרות גילך הצעיר.
    בעלך זקוק לניעור רציני ע"י מישהו שהוא מעריך, אבל עליך להכין את עצמך לאפשרות שבגילו רק טיפול נפשי עמוק או מהפך שיעבור אולי ע"י השתתפות בסדנא לצמיחה אישית - יכול לגרום לו לשנות את דרכיו.
    אולי יש לך אפשרות לעזוב לפני שאתם מביאים ילדים? את אוהבת אותו בכלל? כי זה נראה לי "תיק" רציני, לכל החיים. תתייעצי עם מישהו ממשפחתך מה ניתן לעשות בתרבות שלך במצב חסר תקווה (כמעט) שכזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו