מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה בודדהחן26/01/2009
שלום, אני בת 34 נשואה 8 שנים+2 .בעלי עובד בהייטק ובקושי נוכח בבית. כתוצאה מכך אני מוצאת עצמי לבד כל היום .גם כשהוא חוזר הוא מת מעייפות ונרדם מול הטלויזיה. זה מתסכל אותי וניסיתי לדבר איתו אך הוא טוען שהוא חייב לתת את המקסימום אחרת יפטרו אותו. אני מבינה אותו אבל אני לא רוצה להיות במצב הזה לא בשביל זה התחתנתי. יש לציין שבעלי באמת אוהב אותי אהבה גדולה ומוכן לעשות בשבילי המון. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאני בודדה כי אין לו זמן להקדיש לי. כבר לא אכפת לי לגדל את הילדים לבד ,התרגלתי למעמסה הפיזית אבל קשה לי עם הלבד. אני בחורה שנראית ממש טוב ובכל מקום מתחילים איתי גברים אני מאוד נהנית מזה וזה גורם לי עוד יותר להרגיש "מבוזבזת" ולמה מגיע לי להעביר את מיטב שנותיי לבד. אנא עזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחדד ולהבהיר את הצורך שלך מולו
דורית כהן29/01/2009יעל היקרה, צר לי על מה שאת עוברת, ויחד עם זה גם על מה שהוא עובר, כי לחיות תחת איום הפיטורים בתקופה העכשווית זה ממש לא פשוט, בטח לא כאשר יש שני ילדים שצריך לפרנס, ומן הסתם התחייבויות למשכנתא ועוד.
אני חושבת שכל הכבוד לך שלקחת על עצמך את גידול הילדים ומן הסתם גם את כל מטלות הבית. זה כבר צעד גדול המאפשר לו להתפנות לעבודתו ולהקיע בה. את כותבת שהוא אוהב אותך מאוד. אז מה שחסר לך הוא תחושת הביחד, החיזור, המחמאות, תשומת הלב אליך כאישה. עד כמה הוא מבין, מן השיחות שלכם, מה בדיוק חסר לך? האם הצגת לו את החסר הזה בצורה ברורה? כי אם מה שהוא שומע ממך זה תבלה איתי זמן ביחד - זה מופיע לו כמתחרה על הזמן שלדעתו עליו להקדיש לעבודה. אבל אם הוא יבין שמה שחסר לך זה בילוי איכותי, חיזור, תשומת לב - ניתן אולי להעניק לך את זה בצורות אחרות - לא רק על מימד הזמן שהוא ישקיע בך. לכן, כל עוד מימד הזמן שהוא משקיע בך הינו הנושא עליו אתם מתווכחים - אתם עלולים להישאר בתקיעות. דבר נוסף - חשוב שהוא יהיה מודע למחשבות שלך, כפי שבוטאו כאן, כמה שיותר מהר, כדי שיבין שאי אפשר להמשיך כך ללא שיהיו לכך תוצאות הרסניות, כמו אבדן האהבה מצידך ואפילו כניסה למערכות יחסים עם גברים אחרים. אם זה יחלחל אליו - מאוד יתכן שהוא ישנה את סדרי העדיפויות שלו בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית...המשך
חן29/01/2009בעלי מודע טוב מאוד לבעיות והוא באמת מסכים איתי .המודעות שלו זו לא הבעיה הבעיה היא שהוא לא ממש עושה עם זה משהו. פעם אפילו נפלט לי שאני לא אוהבת אותו אבל אני לא יודעת אם אמרתי לו את זה כדי למשוך את תשומת ליבו או לא . אנחנו נשואים 9 שנים ומכירים 16 שנה אז אני כבר לא יודעת איפה האהבה מתחילה ואיפה נגמרת.אבל כשאמרתי לו את זה הוא אמר "לא נורא העיקר שאת מחבבת אותי" ...הייתי קצת בהלם כי לכל אחד אחר זה היה אמור להפריע לא?אז לו לא העיקר שהוא אוהב אותי לדעתו. אבל אני מרגישה שאני זקוקה גם לאהוב ולא רק לכבד,לחבב להעריך וכד'. אז אני כבר לא יודעת אם אני אוהבת או לא. כמה פעמים הצעתי שנסע לבד לאנשהו רק שנינו והוא לא רואה בזה ערך עליון אני מרגישה שהוא רואה בי מובן מאליו ומרגישה שהוא צריך איזה טלטול. אבל לא יודעת איך לעשות את זה. תודה ,יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)