פתיחות יתר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתיחות יתר
    שני
    27/01/2009

אני מספרת לבעלי הכל אנחנו יחד שנתיים וסיפרתי לו על קשרים שהיו לי בעבר לפני שהכרתי אותו עם אנשים שהוא מכיר ממקום העבודה שלי חלקם נשואים וכד'. קשרים שהיו ונגמרו ולא יחזרו. עברנו את המכשול הזה. כעת הוזמנתי לאירוע של בן משפחה רחוק מאוד. פעם כילדים היינו מאוד קשורים ועם אחת כשישנתי אצלו בסביבות גיל 25 קרה משהו מיטני ביננו. סיפרתי גם את זה לבעלי. היתה שיחה קצת לא נעימה וכעת אנחנו בסדר. מה גם שזה היה לפני 10 שנים. אני מרגישה שדווקא את זה לא הייתי צריכה לספר ושגם לכנות ולפתיחות ולשיתוף יש גבול. אני פוחדת שזה יזיק לי , לנו , בעתיד. היום הזוגיות שלנו מאוד טובהויפה וכיפית אבל אנחנו לקראת ילד ראשון ואני מניחה שבעתיד עוד צפויים לנו קשיים כמו לכל זוג. אז האם אני מפריזה בפתיחות שלי??? מה עלי לעשות, אני מרגישה מאוד לא טוב עם הגילוי הזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחות יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנסי

חן
    28/01/2009

קודם כל לדעתי האישית את לא חייבת לספר ה כ ל לבעלך במיוחד אם את מכירה את הרגישויות שלו. גם אם הרצון והכוונה שלך טובה יש משפט שאומר הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.זה לא שבגדת בו או משהו כזה או פגעת בו באיזו שהיא דרך, אז אפילו שיהיה לך קשה תלמדי את עצמך להשאיר דברים שאת יודעת מראש שיסעירו אותו לעצמך. זה לא פשע!!!! בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו