מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רעיונותחנן30/01/2009
שלום. אני מעונין לקבל רעיונות לשכנע את אישתי שהיא גורמת להדרדרות היחסים בינינו . אשתי מתרצת את חוסר (תדירות נמוכה) קיום יחסי המין בינינו בכל מיני תירוצים וסיפורים בכל פעם משהו אחר למשל : לא לגעת לה בחזה בגלל עודף רגישות ואז יתחשק לה לקיים יחסים, כאשר אני פועל לבקשתה למשך זמן רב (חודשיים) זה גם כן לא עוזר וכשאנחנו מדברים על זה ואני טוען שהנה אני לא נוגע כבר 3 חודשים ולא קורה כלום וזה לא שינה בכלום אצלה לגבי יחסי מין אז היא ממציאה תרוץ חדש כמו חוסר "צורך במין" ואו וזה לא "עושה לה כלום ", וכך הסיפור מתגלגל . אני בבעיה ומחפש רעיונות שכנוע שתבין לאן היא מובילה אותי . יעוץ מיני / זוגי לא עזר . ביי ותודה לכל מי שיש רעיונות טובים (לא בגידות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי לא הגעתם לייעוץ המתאים לכם
דורית כהן01/02/2009טומי היקר, אתה מבקש רעיונות לשכנע את אשתך שהיא גורמת להדרדרות היחסים. יש לי הרגשה ממה שכתבת שאתה רואה רק פתרון אחד לבעייה - לשנות משהו בגישה של אישתך כך שהיא תחשוק יותר בסקס, והתדירות תגבר.
אתה גם מוסיף שכבר הייתם בייעוץ וזה לא עזר. אני חייבת לומר שאני תוהה כמה זמן הייתם בייעוץ, ועד כמה מה שלקחתם התאים לצרכים שלכם. כאשר בעייה מן הסוג שאתה מתאר קורית בין בני זוג (וזו בעייה מאוד מצוייה ושכיחה) - יש להסתכל גם על התקשורת שלכם כזוג, היכולת שלכם להיות אינטימיים רגשית זה עם זו - חשופים, ללא מסיכות, וכמובן על איכות יחסי המין שלכם. לרוב מתברר שיחסי המין הפכו להיות אמצעי טכני לסיפוק צרכים ולא משהו שמקרב רגשית, אולי דווקא ההיפך, כי כאשר יחסי המין מלווים במתח, בריצוי, באכזבה, בכעס - הם יוצרים את ההיפך מקירבה רגשית ואהבה.
אז למרות שאני מבינה שאתה מתוסכל ולא רוצה להשלים עם מצב בו אין לך שותפה שוויונית ליחסי מין, הפתרון לא יהיה בכיוון של שכנוע שלה, אלא בבדיקה הרבה יותר יסודית מה קורה ביניכם ומה ניתן לעשות בקשר לכך ברמות שונות של היחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)