בעיית תשוקה!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית תשוקה!!
    ימית
    30/01/2009

טוב אני בת 21 יש לי חבר מיזה כבר שנתיים בן 28 אני אוהבת אותו מאאד אנחנו רוצים להתחתן הבעיה היחידה היא שאני לא נהנת מסקס לא בא ליי אףףף פעם מיצידי גם חודשים לא לשכב איתו אני לא יודעת מה זה להנות מסקס????.וכן הגעתי איתו לאורגזמות כמובן שלא מחדירה !! סקס היא הבעיהה העיקרית באהבה שלנו אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואכן נפרדנו בגלל סקססס...אף פעם לא בא לי ואם היינו מקיימים אז הייתי פשוט שואלת את עצמי ??? למה אני לא נהנתת כמו שכל הבחורות בעולם נהנות אני לא מבינה אתת זה .אני חייבת ייעוץץ דחוף כי זה מסכן לי כל קשר בעתיד...זה רודף אותי שניםםם...למרות ששכבתי רק עם 2 גברים !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית תשוקה!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לוותר על משיכה מינית

דורית כהן
    01/02/2009

ימית היקרה. מכיוון שכתבת שמעולם לא הרגשת שבא לך, לא הרגשת כלפיו תשוקה, ומכיוון שאת כה צעירה, עלי לומר לך שמאוד יתכן שהתאהבת בגבר שאינך נמשכת אליו. זה קורה, שאין כימייה בסיסית בין גבר לאישה, וזה עלול ללוות אתכם כל ימי חייכם. השאלה היא אם את מוכנה להיכנס למערכת יחסים שכזאת בידיעה שלא ניתן לעשות הרבה כדי לשפר את המצב? גם לבן זוגך זה לא מגיע. אם תתחתנו הבעייה תמשיך ללוות אתכם, ועם הזמן ייווצר תסכול הולך וגובר של כל אחד מכם וסביר להניח ששניכם תרגישו במשך הזמן צורך לחוות סקס עם בני זוג אחרים. לכן - אולי יותר נכון יהיה להכיר בבעייה ולהתנתק. שניכם מאוד צעירים, וניתן למצוא בני זוג שגם תתאהבו בהם וגם תהיה שם משיכה מינית חזקה. צריך לחפש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו