מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית תשוקה!!ימית30/01/2009
טוב אני בת 21 יש לי חבר מיזה כבר שנתיים בן 28 אני אוהבת אותו מאאד אנחנו רוצים להתחתן הבעיה היחידה היא שאני לא נהנת מסקס לא בא ליי אףףף פעם מיצידי גם חודשים לא לשכב איתו אני לא יודעת מה זה להנות מסקס????.וכן הגעתי איתו לאורגזמות כמובן שלא מחדירה !! סקס היא הבעיהה העיקרית באהבה שלנו אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואכן נפרדנו בגלל סקססס...אף פעם לא בא לי ואם היינו מקיימים אז הייתי פשוט שואלת את עצמי ??? למה אני לא נהנתת כמו שכל הבחורות בעולם נהנות אני לא מבינה אתת זה .אני חייבת ייעוץץ דחוף כי זה מסכן לי כל קשר בעתיד...זה רודף אותי שניםםם...למרות ששכבתי רק עם 2 גברים !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לוותר על משיכה מינית
דורית כהן01/02/2009ימית היקרה. מכיוון שכתבת שמעולם לא הרגשת שבא לך, לא הרגשת כלפיו תשוקה, ומכיוון שאת כה צעירה, עלי לומר לך שמאוד יתכן שהתאהבת בגבר שאינך נמשכת אליו. זה קורה, שאין כימייה בסיסית בין גבר לאישה, וזה עלול ללוות אתכם כל ימי חייכם. השאלה היא אם את מוכנה להיכנס למערכת יחסים שכזאת בידיעה שלא ניתן לעשות הרבה כדי לשפר את המצב? גם לבן זוגך זה לא מגיע. אם תתחתנו הבעייה תמשיך ללוות אתכם, ועם הזמן ייווצר תסכול הולך וגובר של כל אחד מכם וסביר להניח ששניכם תרגישו במשך הזמן צורך לחוות סקס עם בני זוג אחרים. לכן - אולי יותר נכון יהיה להכיר בבעייה ולהתנתק. שניכם מאוד צעירים, וניתן למצוא בני זוג שגם תתאהבו בהם וגם תהיה שם משיכה מינית חזקה. צריך לחפש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)