נשואה 3 חודשים ובעלי רוצה להתגרש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה 3 חודשים ובעלי רוצה להתגרש
    אלמוג
    02/02/2009

שלום רב סיפורי הוא די מורכב , לכן אתמקד בנושאים המרכזיים .לפני כשנתיים פגשתי את X . כחברים יצאנו 4 חודשים שבהם נפרדנו וחזרנו 3 פעמים מיוזמתו . הפרידה הרביעית והאחרונה ( שגם כן היתה מיוזמתו ) למעשה ערכה כשנה, אשר בה נסיתי ליצור איתו קשר עשרות פעמים בכל דרך אפשרית אך הוא דחה אותי. המשכתי בדרכי (לאחר התאוששות כואבת של 8 חודשים ). לאחר שנה, ולאחר שהיה לי כבר חבר אחר כחודשיים ,X יצר קשר ונכנס שוב לחיי , ומהירות הבזק עזבתי את החבר ותוך 3 חודשיים אני וX התחתנו. ארגנתי את כל החתונה עם הוריי שנתנו לי את כל הכסף והתמיכה . משפחתו לא השתתפה כלל בארגון ולא עזרו כלכלית .לאחר החתונה הקפאתי את לימודיי באונ' (בשנה האחרונה ללימודים ) ועברתי עם בעלי לחו"ל שם הוא עושה את הפוסט דוקטורט. מהרגע שהגעתי לחו"ל אני לא מוצאת מנוח. אחרי החתונה נכנסתי להריון עם תאומים שהוגדר כהריון בסיכון ,אז הייתי צריכה לנוח ולא לעבוד – ( למרות שחיפשתי בכל זאת עבודה ולא מצאתי..) מאישה פעילה , אנרגטית, וחרוצה הפכתי בין רגע לאישה הקטנה שיושבת בבית ומחכה בכליון עיניים שבעלה (העסוק עד מאוד יחזור מהעבודה) נפתחו בינינו פערים עצומים , שמנתי 10 ק"ג בחודשיים מאז החתונה, נסיתי לחפש תשומת לב ובעלי ניסה רק להתחמק ממני בכל דרך אפשרית -גם אם זה אומר לעבוד עד 4 בבוקר .כמובן שבשלב זה כבר לא היה סקס כחודשיים . בחודש השלישי להריוני עברתי הפלה טבעית ,ופה הגיע הפיצוץ. בעלי פרק עוול בפניי ואמר לי דברים מאוד מעליבים ( שאני אוכלת כמו חזיר למשל) ולא הקרין ולו במעט צער גדול על איבוד ההריון ולא הפגין כלפיי איזו שהיא אהבה מה שכן, הוא התחיל לחשוב על גירושין. אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה להגיע למצב שכזה. ובטח שלא אחרי 3 חודשים של נישואין . מטריד אותי מכתב שמצאתי בו הוא כותב לחבר כי הוא מתגעגע לעבר שלו/ לאקסיות שלו/ לחופש שלו / לכלב שלו , והוא כותב שם במפורש:" אני לא אוהב אותה יותר, אני חושב על בחורות אחרות , אני לא מרגיש כלום כלפייה , נחסמתי". לפני החתונה הוא חיזר אחרי בשיא הרומנטיות : מכתבים, שירים, ציורים כל מה שרק אפשר לדמיין. אני יודעת שהתחתנו מאהבה . לא יודעת מה קרה בשלושת החודשים האחרונים. איבדתי את כוחותיי את האמון שלי בו ובעתיד הזוגיות שלנו. אני מוכנה לעשות הכל בכדי שנחזור למה שהיינו . אך זו אני שרוצה ומייחלת לשינוי, והוא לא מרגיש דבר ואינו מוכן להתאמץ . אחרי המשבר הוא שיכנע אותי לחזור לארץ ולסיים את הלימודים וכך עשיתי . חזרתי לארץ להשלים את השנה האחרונה ללימודי ובעלי נשאר בחול . בשיחות הטלפון שלנו אני מרגישה שהוא מתאמץ לדבר איתי ולא אומר לי בסיום השיחה שהוא אוהב או מתגעגע . אני שבורה מרוסקת .!!! כל החלומות והציפיות שלי התנפצו . הוא לא מרגיש כלפיי דבר ורוצה להתגרש. אני מרוסקת אנא עזרו לי! מה לעשות?.. תודה וסליחה על האורך של המכתב אלמוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלונטר לא פשוט..

נירית
    02/02/2009

אלמוג יקרה, הסיפור שאת מתארת אכן נישמע לא פשוט בכלל!זה באמת לא נעים לעבור את מה שאת עוברת, אבל את מתארת שלפני החתונה הוא אכן חיזר אחרייך,והראה יותר אמפתיה ותשוקה,אי אפשר לדעת אם אכן ההפלה היא מה שגרמה למערכת היחסים להיתדרדר?!יכול להיות שזה היה טריגר למשהו בעייתי במערכת הייחסים שהיה קיים, לפי דעתי האישית אתם צריכים לפנות ליעוץ או לפחות כהתחלה לשבת ולנסות לדבר על המצב שנוצר, אני מקווה שזה יסתדר, המון בהצלחה,יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות יעל לא מוריה.

נירית
    02/02/2009

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה שאינה מתאימה לזוגיות מתמשכת

דורית כהן
    03/02/2009

אלמוג היקרה, צר לי על מה שאת עוברת ועל ההריון שלא שרד. אני חייבת לומר שאינני אופטימית. את מאוד אוהבת אותו אבל זה לא הדדי, ואת עלולה לסבול ממנו עוד הרבה צרות בהמשך. הוא כנראה אדם מאוד סוער וזקוק לריגושים חזקים, והחיים המשותפים הביאו אותו לרמה רגשית מינימלית כלפייך, והוציאו ממנו אדישות ואפילו אכזריות כלפייך. גם מה שקרה לך במחיצתו הוא בעייתי: את הפכת כה מהר לאישה הקטנה, הפסיבית, התלוייה בבעלה לכל דבר וחיה את החיים דרכו...לא מפתיע שהוא איבד בך עניין, כי את הפכת להיות "פחות מעניינת" גם בעיני עצמך. אני חושבת שהזוגיות הזאת לא בריאה ולא נכונה לשניכם, עם כל הכאב שבדבר. הוא (ומשפחתו) כלל לא מושקעים בעניין, ורק את סובלת ומוטרדת. לדעתי אין טעם להשקיע בייעוץ זוגי, יש כאן משהו שלא מתאים מלכתחילה, עוד מן החודשים הראשונים לקשר ביניכם, כאשר הוא הפסיק את היחסים כל כך הרבה פעמים ביוזמתו. מאחלת לך שתתאוששי ותחליטי מה טוב ובריא לך קודם כל, כי היחסים איתו הם הרסנים לך, לדעתי. יש אהבות כאלה, לצערי, שלא נועדו להגיע לזוגיות מתמשכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הייעוץ

אלמוג
    05/02/2009

"אלוהים שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי" תודה רבה על הייעוץ, החלטתי להתגרש . לכולם אושר ואושר אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי. כל הכבוד לך.

shir
    05/02/2009

מגיע לך (כל כך) הרבה יותר טוב מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתחילים הליך גירושין?

אלמוג
    09/02/2009

שלום חברים, לצערי,עם כל הצער והכאב החלטתי להתגרש מבעלי . אני צריכה עזרה בכיון צעדי הראשונים בנושא: לאן פונים? מה צריך לעשות? ולקראת מה אני הולכת.... כנראה שלאושר דרכים משלו תודה אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ אישי ואחר כך גישור

דורית כהן
    10/02/2009

אלמוג היקרה, מכיוון שקיבלת את החלטתך תוך כדי ההתכתבות הזאת, כך זה לכאורה מופיע בפני הקוראים, אני מרגישה צורך להשהות את ההחלטה שלך. זה לא שאני חושבת שאת עושה טעות, אלא שהביאי בחשבון שאולי התייעצות עם איש מקצוע בשלב זה יכולה לתמוך בך לעשות את ההחלטות הנכונות, זוהי החלטה כה גורלית, ואילו את כנראה נמצאת כיום בתקופה הכי קשה בה היית אי פעם, תקופה של לחץ וכאב רב, וקבלת החלטות ממצב כזה עלולה להיות לא מספיק מבוססת מציאות ובדוקה מכל הכיוונים.
    אם וכאשר תחליטי בכל זזאת על גירושין, אני מאוד מציעה לך לעשות זאת באמצעות גישור. בתור מגשרת לשעבר, אני יודעת להגיד לך שהגישור הי הדרך הידידותית ביותר לשמור על יחסים סבירים עם בן הזוג לשעבר . המגשר עוזר לכתוב הסכם גירושין שמקובל על שניכם, ואם יהיו מחלוקות ביניכם הוא יעזור לכם למצוא את דרך הפשרה לגבי כל נקודה שנוייה במחלוקת. אני ממליצה לפנות לעו"ד שהוא גם מגשר, כדי לצמצם עלויות. עליך לחפש את איש המקצוע ולשאול אותו בפירוש אם הוא גם מגשר, ואני מציעה לשלם לו לפי שעת עבודה, או לחליפין באופן גלובלי - זה צריך לעלות בין 2500 ל 4000 ש"ח באופן גלובלי. אגב לנעמת יש מחלקת גישור זולה בהרבה ואת יכולה לפנות אליהם. מאוד חשוב להימנע מללכת ולפתוח תיק תביעה באמצעות עו"ד - זה י ק ר ו מ י ו ת ר!!!
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו