התמכרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמכרות
    קרן
    02/02/2009

אני בחורה יפה מאוד בת 25 בעלי מבוגר ממני ב9 שנים אני נשואה שנתיים ,בחצי שנה האחרונה התגלה לפני שבעלי צופה בפורנו על תקן יומי ומספק את עצמו כמובן שזה בא גם על חשבון הסקס שלי איתו כי הוא כבר מסופק. שניסית לידבר איתו על זה הוא אומר שהוא אוהב לצפות בפורנו ולאונן ושאין לזה קשר אליי ,אני חייבת לציין שאני אישה מאוד יפה ומושכת שכמובן כולם רואים את זה חוץ מבעלי שעסוק בארץ הפנטזיות,קשה לי מאוד עם המצב ותדירות הסקס שלנו יורדת משבוע לשבוע ,אני בחורה שמאוד אוהבת סקס ומאוד נפגעת זה שהוא מעדיף פורנו כל יום מאשר לשכב איתי . היינו ביעוץ זוגי פעמיים ודיברנו על נושא אבל אין כל שינוי הוא לא מבין איפה הבעייה מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את נשואה שנתיים. והוא ?????

רועי
    03/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ וחרדה ביחסי המין

דורית כהן
    04/02/2009

על פי מה שאת כותבת, יתכן שבעלך מרגיש נינוח ורגוע יותר עם עצמו, מול הגירוי שהוא מוצא, ומאוד יתכן שמשהו ביחסי המין שלכם מכניס אותו ללחץ ולחרדה, והוא מעדיף להימנע מכך. יש להניח שאת מרירה לגבי זה ואולי אף ביקורתית על הביצועים שלו ומנפנפת בעניין הפורנו והאוננות מולו, וזה גורם לו לענות לך שאין לכך קשר איתך, אולי כדי להשתיק אותך.
    לדעתי שווה לכם לקחת ייעוץ לגבי העניין, לפני שהעניין יקבל "קביעות" וינציח את הבעייתיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו