מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דורית יקרה!נטע29/07/2007
אני באמצע שנות ה20 לחיי יוצאת עם גבר מקסים למעלה מ8 שנים,
אנחנו אוהבים מאוד ושנינו רואים את עתידנו המשותף זה לצד זו.
הבעיה היא שאני כבר מאוד רוצה להינשא ומרגישה בשלה ומחכה להצעת נישואין שלא מגיעה...
רמזתי לו מספר פעמים אך נראה לי שלו זה עדיין לא "בוער" ולי כבר נמאס למשוך את הקשר הזה ללא סוף, בנוסף אני רוצה מאוד ילדים.
אולי תוכלי להציע לי מה לעשות ממקרים דומים שאת מכירה מבלי לפגוע בטיב הקשר ולהפוך את זה לדרישה.
תודה על תגובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה ישירה/ברמזים בתוך קשר יציב...
יהודית ברגמן30/07/2007נטע יקרה!
למרות שהפנית את השאלה לדורית, אני מרשה לעצמי להשיב. כיוון שאתם מכירים היטב למעלה מ-8 שנים, היחסים טובים והקשר יציב ובטוח- המרחב ביניכם צריך לאפשר לדבר על כל נושא באופן נקי וישיר ללא חשש לזעזוע. את בהחלט צריכה כבר לתקשר עם בן זוגך אם משהו מציק לך, ללא רמזים וללא תחושה שהדיבור על הנושא ישתמע כהצבת אולטימטום. את בשלה לנישואין איתו ורוצה ילדים. וגם הוא רואה את עתידו אתך. אולי הוא מתמהמה בהצעת-נישואין מפתיעה ורומנטית כי נישואין אתך בכלל לא עולים בתכניות שלו. אולי כרגע הסיטואציה לא מתאימה לו? מה יותר פשוט מלדבר ולחשוף רצונות? את בהחלט צריכה לברר מה הוא רוצה ולמה הוא מתמהמה. אולי הוא לא רוצה עדיין או לחלופין - לא רוצה בכלל... אז לא לרמוז. לדבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)