דורית יקרה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דורית יקרה!
    נטע
    29/07/2007

אני באמצע שנות ה20 לחיי יוצאת עם גבר מקסים למעלה מ8 שנים,
    אנחנו אוהבים מאוד ושנינו רואים את עתידנו המשותף זה לצד זו.
    הבעיה היא שאני כבר מאוד רוצה להינשא ומרגישה בשלה ומחכה להצעת נישואין שלא מגיעה...
    רמזתי לו מספר פעמים אך נראה לי שלו זה עדיין לא "בוער" ולי כבר נמאס למשוך את הקשר הזה ללא סוף, בנוסף אני רוצה מאוד ילדים.
    אולי תוכלי להציע לי מה לעשות ממקרים דומים שאת מכירה מבלי לפגוע בטיב הקשר ולהפוך את זה לדרישה.
    תודה על תגובתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורית יקרה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה ישירה/ברמזים בתוך קשר יציב...

יהודית ברגמן
    30/07/2007

נטע יקרה!
    למרות שהפנית את השאלה לדורית, אני מרשה לעצמי להשיב. כיוון שאתם מכירים היטב למעלה מ-8 שנים, היחסים טובים והקשר יציב ובטוח- המרחב ביניכם צריך לאפשר לדבר על כל נושא באופן נקי וישיר ללא חשש לזעזוע. את בהחלט צריכה כבר לתקשר עם בן זוגך אם משהו מציק לך, ללא רמזים וללא תחושה שהדיבור על הנושא ישתמע כהצבת אולטימטום. את בשלה לנישואין איתו ורוצה ילדים. וגם הוא רואה את עתידו אתך. אולי הוא מתמהמה בהצעת-נישואין מפתיעה ורומנטית כי נישואין אתך בכלל לא עולים בתכניות שלו. אולי כרגע הסיטואציה לא מתאימה לו? מה יותר פשוט מלדבר ולחשוף רצונות? את בהחלט צריכה לברר מה הוא רוצה ולמה הוא מתמהמה. אולי הוא לא רוצה עדיין או לחלופין - לא רוצה בכלל... אז לא לרמוז. לדבר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו