האם זו בגידה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם זו בגידה?
    טלי
    03/02/2009

אנו זוג נשוי 8 שנים ביחד 14, לאחרונה גיליתי כי בעלי הולך לזונות באופן קבוע אחת לשבוע במשך כ שלוש שנים. לטענתו זו היתה הדרך שלו לפרוק לחצים במקום לבתפוצץ בבית והסיבה שהלך לזונות היא כי הוא אוהב אותי ולא רצה להתעסק בחלק הריגשי ולכן לא פנה לכיוון מאהבת. לאחר שדיברנו על הנושא אני חייבת לציין כי מערכת היחסים שלנו השתפרה פלאים ואני עובדת איתו על שיתוף הדברים שקשים לו, מנסה להבהיר לו שחלק מהזוגיות היא גם להתמודד יחד עם קשיים ולהכיל אחד את השני. האם זוהי בגידה האם זו דרך חיים. אני חייבת לציין שבעלי הוא מאוד מיני מצופה באופן שעה ביום בפורנו. חיי המין שלנו פוריים מאוד כשני אקטים ביום. האם מדובר בגבר עם עודף מיניות שמקשה עליו לשמור אמונים או שמא באמת מדובר לטענתו במקרה חריג שבו עשה טעות כי לא האמין שנוכל לעבוד על הזוגיות והיא תשתפר הוא כרגע מצר על חטא שלא פתר את הקשיים שלו בזוגיות בדרכים המקובלות ושהיה סקפטי בנוגע ליכולות שלנו? לי קשה מאוד להתמודד עם הגילוי, קשה לי להאמין בו שוב, למרות שהכל נשמע מאוד הגיוני על פניו אבל עדיין קשה לי לחשוב עלי בסיטואציות האלו. חשוב לציין שאנחנו אוהבים אחד את השני ואנחנו חברים מאוד טובים. איך אוכל להתמודד אם העניין, והאם יש בישביל מה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו בגידה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזדמנות לשדרג את יחסי המין

דורית כהן
    04/02/2009

טלי היקרה, ראשית עלי לציין שהפרטים שאת מספרת על הזוגיות שלכם מלמדים על זוגיות טובה על התאמה טובה ביניכם, ועל המון דברים משותפים. נראה לי שהוא לא סיפר לך אודות ההליכה לזונה כי חשש מאוד מתגובתך. הרבה גברים עושים מעשה הרבה יותר מסוכן כאשר הם מחפשים מאהבת, או סטוצים, ואילו הוא מצא פתרון עבור הצרכים המיניים הגבוהים שלו שלא יסכן ממש את הזוגיות. השאלה עכשו היא האם את רוצה/ מסוגלת לאפשר לו את ה"יציאה" הזאת או שזה מעורר בך יותר מדי התנגדות ורתיעה. האם הוא יסתדר ללא הפורקן הזה? האם אתם יכולים לשדרג עוד יותר את יחסי המין שלכם כך שהצורך בפורקן החיצוני הזה יעבור? יתכן שהוא ביקש מן הזונה לעשות דברים שהוא לא מעז לבקש ממך, שמא תסרבי לו או שמא תחשבי שהוא סוטה? הרפרטואר המיני של כל זוג יכול להיות מאוד מגוון כל עוד שניהם מסכימים עליו. לפעמים האחד מציע משהו שבתחילה נראה לשני מוגזם ו"סוטה" אבל אם נותנים לכך צ'אנס מתברר שיש בכך כיף וריגוש, ולפעמים מנסים את החידוש ומתברר שזה לא מתאים, ולא קרה שום אסון. מה שחשוב הוא שנותנים צ'אנס ומנסים, שהאווירה ביניכם היא של פתיחות ושל רשות לבקש בקשות זה מזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו