שוכבת בתנאי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוכבת בתנאי
    ליאת
    09/02/2009

אני אם ל2 בני 5 ו-2. נשואה 10 שנים. מאז ומתמיד יחסיי עם בן זוגי היו באופן כזה שרק אם הוא מטופח אני מוכנה לשכב איתו (תספורת-חובה,ניקיון, וריח טוב כמובן). בעלי לא מבין אותי וכועס מאוד ואפילו מלגלג מעט, הוא חושב שאני פשוט ממציאה תירוצים. נכון שגם כשהוא מטופח יש מצבים שאני לא רוצה לקיים יחסים מסיבות שונות כמו כעס ועייפות אבל עדיין זו הדרישה המינימלית שלי. האם זה נורמלי מצדי או שאני דורשת יותר מדי? ניסיתי להסביר לו אלפי פעמים אך הוא לא מקבל את זה. נ.ב אני לא מתה על מין, אבל יש לי את הימים שלי בהם יש לי חשק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוכבת בתנאי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנאים הכרחים לקיום יחסים

דורית כהן
    10/02/2009

נורית היקרה, תודה על הכנות שלך!
    ביחסי זוגיות מתמשכים, כאשר הסקס הופך להיות יותר ויותר צפוי ושגרתי, כל אחד צריך להשקיע קצת יותר מאמץ והתחשבות כדי שייווצר מספיק חשק.
    נקודה נוספת: יש מה שנקרא "תנאים הכרחיים לקיום סקס" - כאשר לכל אדם - גבר או אישה - יש את התנאים הייחודיים להם הוא זקוק על מנת להיכנס למצב רוח של סקס ולא לאבד את התשוקה. הרבה אנשים מציינים את אלמנט הריח, הנקיון והאסתטיקה כתנאי הכרחי. יש כאלה שלא מסוגלים בבוקר, יש כאלה שלא מסוגלים בלילה, יש כאלה שחייבים גילוח בכל מיני מקומות, ועוד ועוד תנאים.

הראי לבעלך את תשובתי, ואף שילחי אותו לקרוא את הספר המצויין : "המיניות החדשה של הגבר". כמובן שגם לגברים יש תנאים הכרחיים משלהם - וזה שונה אצל כל גבר - על מנת שירגישו תשוקה ותהיה זיקפה.
    זה שהוא אינו קשוב אליך מעיד על תסכול מתמשך שלו. הוא כבר משייך כל דרישה שלך למערכת סרבנות שמקפיצה אצלו את כל הפיוזים ועל כן הוא לא מסוגל להיות קשוב אליך, הוא לא קונה את הבקשה בתור דבר אמיתי אלא כתירוץ, הוא שם אותה בתוך אותו סל של סירובים ותירוצים. לדעתי שווה לכם לגשת לייעוץ קצר מועד, כדי לנקות את התקשורת שלכם סביב מין וליצור אפשרויות והבנות חדשות, לפני שיצטברו אצל שניכם יותר מדי התנגדויות ובעייתיות כרונית לגבי הסקס שלכם ויהיה הרבה יותר קשה לטפל בכך בהמשך, שלא לדבר על גבר מתוסכל שמחפש ניחומים בחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו