בגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה
    אני
    14/03/2007

דורית יקרה

איך שהוא נודע לי כי בעלי בוגד בי - לפי המידע שהגיע אלי לא מדובר בסטוצים כי אם ברומן לכל דבר .
    כמובן יש הכחשות מצדו , בגלל חכמתו וחריפותו הוא יודע היטב לטשטש עדויות , אני מרגישה שכל עולמי חרב , לא מסוגלת לחייך ואף להמשיך כאילו הכל בסדר , ברצוני לציין כי אנו נמצאים באיזה שהוא תהליך של ייעוץ זוגי , ונראה לי כי אנחנו מבזבזים את זמננו וכספנו לשוא , כל עוד בעלי בוגד בי .
    הדבר שהכי מפריע לי זה המבט המרחם שלו כלפיי , כאילו איזה מסכנה , מה אני עושה לה , ומצד שני המבט המזלזל של , אם היית יודעת איפה הייתי ועם מי ,
    יש לנו 3 ילדים מקסימים ואנו נשואים כבר 20 שנה .
    הבעיה שלי כלכך מורכבת , אני לא מסוגלת לגעת בו , לא מסוגלת לחייך עוד , לא מסוגלת לחיות בהרגשה שהבעל שאני כלכך אוהבת נמצא אי שם במקום אחר . ויותר מזה כבר לא מאמינה לו .
    מבחינתו החיים מתנהלים כרגיל , הבית ממשיך להתנהל , נקנים דברים חדשים הביתה והכל בסדר .

מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזרי אומץ

דורית כהן
    14/03/2007

אשה יקרה,
    מה שאת עוברת בימים אלה הוא קשה וכואב, ולדעתי לא ניתן להמשיך את החיים במסלולם הרגיל בלי לעשות עם זה משהו. יש גברים, במיוחד אלו שלא מתכוונים לעזוב את הבית ורוצים ליהנות משני העולמות - שימשיכו להכחיש את הפרשייה כל עוד נשמה באפם, ועוד לגרום לך להרגיש חשדנית, קטנונית, טיפשה ו"קלפתה". האם את מוכנה לחיות כך לאורך זמן? איזרי אומץ והתעמתי איתו בעזרת הוכחות והחליטי מה את דורשת ממנו, כי כל עוד את בולעת את השקרים ואת ההתחמקויות שלו - את מקטינה את עצמך בעיני עצמך ובעיניו, ומגדילה את הסיכוי שהוא ימשיך לחפש מישהי "גדולה" יותר, שהוא יעריך יותר מאשר את הפתייה שמחכה לו בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו