בעלי רוצה חילופי זוגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי רוצה חילופי זוגות
    סיגי
    14/03/2007

לפורום ולדורית שלום רב! מה נכון לעשות? אני בדילמות. אני בת 29 ובעלי בן 38 ואנחנו נשואים 9 שנים אחרי חברות ארוכה של 5 שנים. לי הוא החבר הראשון והיחידי שידעתי. הוא יצא עם הרבה בחורות לפני שהכרנו ולפי מיטב ידיעתי מאז שאנחנו יחד הוא רק איתי. לאחרונה הוא בא לי עם יציאה של כאילו די. משעמם לו והוא מחפש גיוון. הוא אומר שהרבה עושים את זה אפילו שזה לא נראה, בא לו לצרף מישהי או זוג למיטה שלנו או להחליף זוגות, שנזמין באינטרנט זוג הביתה להחלפות. האמת, אמרתי לו שאחשוב על זה. אני די פוחדת. למשל, שאולי אני לא מספיקה לו ושהוא יתלהב ויתאהב במישהי שיותר טובה במיטה, כי אין לי ניסיון מקודם וגם אולי הגבר שיבוא יגלה את זה. וגם אני פוחדת קצת ממחלות. וגם זה יכול להיות לו אחר כך הרגל ואני כבר לא אספיק לו אף פעם. אבל אם אגיד לו שלא מתאים לי יש מצב שבסוף יעשה את זה אבל בלי שאני ידע וזה יותר גרוע. אז תיעצי לי מהר בבקשה מה לעשות כי נראה לי שלחוץ לו ושאני גם הבטחתי לו תשובה מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי רוצה חילופי זוגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזרמו מה יכול להיות! לא מתאים ....

צח
    08/12/2008

חותכים ויוצאים מהעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להחליט ממקום של פחד

דורית כהן
    14/03/2007

בעייה לא פשוטה כלל. ראשית היא מעידה על הבדל ואולי גם פער גדול בגישה שלכם למין, אבל מה שיותר מדאיג אותי הוא ההתייחסות שלך. אני קולטת אצלך פחד וחששות לא רק מפני הסיטואציה המינית החדשה - שזה פחד מאוד לגיטימי. יש אצלך פחד מפני בעלך. אולי בגלל שהוא מבוגר ממך ומנוסה יותר. אולי פיתחת איזו תלות בו וצייתנות? לדעתי זה מאוד לא בריא לקבל החלטות זוגיות מעמדה של פחד לאבד את בן הזוג, או פחד שהוא יעשה דברים מאחורי הגב שלך. החלטות מן הסוג שהוא העלה צריכות להתקבל בין שני בני הזוג, תוך שקילת היתרונות והחסרונות של כל עמדה ותוך התחשבות ברגשות אחד של השני. לא מתוך ויתור או פחד לאבד...
    כי הסיכונים שאת העלית קיימים ברגע שנכנסים למצבים אינטימיים עם אנשים אחרים. יחד עם זה הרבה זוגות יודעים להכניס את הגיוון ואת הריגוש הזה למסגרות ברורות ושמים גבולות שמוסכמים על שניהם, ועדיין הם חשופים לסכנות.
    אילו החשש שלך היה נובע רק מחוסר הנסיון שלך, אז זה משהו שניתן לשפר אותו וללמוד ומפגש עם בני זוג חדשים יכול להוסיף בהיבט הזה.
    אני במקומך הייתי בוחנת את מערכת היחסים איתו ומנסה להפוך אותה לשוויונית יותר, ויתכן שהחווייה המינית שלכם אינה מספיק עשירה ומגוונת, ואת זאת ניתן לשנות ע"י ייעוץ מתאים לכם כזוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו