תודה לך על תשובתך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תודה לך על תשובתך
    יעל
    14/03/2007

התחתנתי עם בעלי מתוך פחד ולחץ שלעולם לא ירצו אותי אחרים חוץ ממנו. הסיבה ללחץ היא לא רציונאלית, תמיד חיזרו אחרי, הייתי יפה מעל לממוצע ותמיד משכתי מבטים, הבעיה התחילה בפחדים שלי, עשיתי כל מה שיכלתי בכדי להבריח אותם ממני (נדנדתי, רציתי יותר מידי, התקשרתי.....).
    היו לי מספר מערכות יחסים לפני שהתחתנתי ואף אחת מהן לא עשתה אותי מאושרת, היו כאלה שהזרימו לי את האנדרנלין וזאת הייתה במחשבה לאחור תחושה טובה.
    אני מגיעה מחברה שמלחיצה את בנותיה להתחתן מוקדם, ובגיל 23 כל חברותי הטובות היו כבר נשואות, אז האמנתי שיותר מכל אני רוצה להתחתן ולהולד ילדים, ואז פגשתי את בעלי.
    הוא הבחור היחיד (חוץ מחבר הילדות שהיה לי) שרצה לראות אותי כל יום, לא היו משחקים, הכל היה ברור, היום אני יודעת שזה חלק מהאופי האנליטי שלו, הוא לא מחובר בכלל לצד הרגשי, איתו לא פחדתי מהנטישה האפשרית שלו, גם אז מאוד רציתי להתרחק מאימי, אז התחתנ.
    בשנה הראשונה לנישואין גיליתי עד כמה אנחנו לא מתאימים (אני אוהבת הצגות, בילויים, ספרים, רומנטיקה, לדבר על תחושות ולנחתח התרחשויות והוא סולד מרגשנות אוהב טיולי מחנאות, לא מבין בשביל מה קיימת תרבות כלשהי מבחינתו זה בזבוז זמן, לא מעריך מקצועות בתחום ההומני בשבילו מי שלא למד באוניברסיטה מדעים מדויקים הוא לא חכם במיוחד)
    לפעמים אני חושבת שאני יכולה להנות לבד מהדברים שאני אוהבת, כמו למשל לטוס לח"ול לבד (הוא לא מוכן לטוס לח"ול) אבל אז אני שומעת על כל הזוגות הרומנטיים שטסים ביחד וליבי נמחץ, אני רואה את כל הזוגות הנמרחים מאהבה שיש באזור מגורי (אנחנו חיים בקהילה סגורה) ואני חושבת שאולי אני מפסידה, ושכל הנישואין האלו היו טעות.
    למרות מה שכתבתי אני מעריכה את בעלי, הוא מוכשר וחכם מאוד (בתחומי העיסוק שלו) אבל..............................

אני מקווה שלא שיעממתי אותך יותר מידי עם הסיפור הארוך שלי, נחמד לפתוח את הלב ולא להחשף
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה לך על תשובתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילכוד עצמי...

דורית כהן
    15/03/2007

יעל יקרה, באמת מילכדת את עצמך אל תוך זוגיות עם מקדם בטחון גבוה אבל תחושה של הפסד כל הזמן. אין לך בחייך את חוויית האהבה והשימחה בבן הזוג.
    לפי מה שאת מתארת את עצמך, תחושה זו תמשיך להציק לך ומאוד יתכן שתגבר עם הזמן.
    להישאר באותו מקום ולא לעשות כלום בנידון יגרום לך לאכזבה קשה מעצמך ולכעס על בעלך וייטול ממך את שמחת החיים. קחי החלטה אמיצה וקחי אחריות על חייך, ע"י כך שתעשי כל מה שאת יכולה ויודעת כדי שמה שחשוב לך יהיה נוכח בחיים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו