בגדתי והתאהבתי .האם להתגרש מאשתי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגדתי והתאהבתי .האם להתגרש מאשתי?
    אורן
    14/03/2007

הסיפור הזה ייתכן ולא מתאים לפורום זוגיות....
    ואם זה כך, אני מתנצל מראש.....
    אני בכל מקרה אנסה לקצר...

אני נשוי+1 כ - 7 שנים (פלוס מינוס) בשנות ה- 30 המוקדמות לחיי .... סה"כ חיים יציבים, עבודה מכובדת וילד שאני אוהב.
    בגדול, אני לא נמשך לאישתי כבר זה זמן מה, ויש כמה "דברים" שלא מסתדרים בינינו....
    אפשר להגיד שהחיים זרמו עד עכשיו, כל אחד היה עסוק בענייניו אבל מערכת היחסים לא "לוהטת".
    כמו שאומרים... חיים..... לא יותר...!......

אני לא יודע בדיוק למה , ואיפה זה התחיל....
    אבל היציאות בנפרד עם חברים לבד (ערב רווקים) הפכו להיות תכופות , ומאחר והיחסים די ליברלים בנושא הזה הייתה הרגשה "שהכל מותר" ושדווקא בגלל זה החיים מושלמים....
    אם אישתך נותנת לך לצאת עם חברים... מצבך טוב.
    סה"כ כשהייתי צעיר יותר לא מיציתי את העניין הזה ועוד עניינים אחרים....

לפני חודש הכרתי מישהי והעניינים התלהטו בצורה שקשה לתאר.
    היא רווקה וצעירה ממני בכמה שנים , אבל זה לא הפריע לנהל רומן לוהט במיוחד שהתחיל אגב, כידידות נפלאה נפש תאומה , לא פחות, האדם היחיד בחיי שהבין אותי בצורה מושלמת וגרם לי להיות פתוח וכן לחלוטין תוך חודש הפכנו להיות החברים הכי טובים בעולם!
    היא מילאה בשניות את כל החוסרים שלי בחיים.... ואני עדיין חושב עליה במובן הזה.
    למי שלא הבין... מדובר באהבה... לא משהו פיזי...

בערב אחד ,נפלה ההכרה שמדובר ביותר מידידות וזה הפך כאמור לרומן לוהט.
    שמלווה בעליות ומורדות בעיקר בגלל דבר הבגידה עצמה.
    שהיום אני יודע שלבגוד זה דבר קשה מאוד מאוד מאוד! סבל אמיתי לשני הצדדים...

לאחר מספר שבועות מדהימים באמת מדהימים אבל גם כואבים בצורה שלא ניתן לתאר
    והרבה מאוד דמעות שנשפכו.... .... החלטנו שלא ניתן להמשיך כך.
    ושהדרך היחידה לממש את החלומות שלנו אחד עם השני זה רק לאחר שאפרד מאישתי.

עכשיו....

אני לא שונא את אישתי...
    וגם לא מאוהב בה....
    אני פוחד לפגוע בה ובילד.....
    אני פוחד לפגוע בהורים שלי...
    אני פוחד לפגוע בהורים שלה....
    אני פוחד לפגוע בחברים....
    אני פוחד מהתוצאות....

אני מאוהב ואוהב את הבחורה ומפחד לאבד אותה אם אשתהה.
    ומצד שני אני מפחד מאוד מהתוצאות של המעשים ושל הפרידה.

בינתיים אני מרגיש "מת"......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני שמרימים ידיים

דורית כהן
    15/03/2007

אורן יקר,
    לפעמים אנחנו כבר כל כך יודעים מה בן הזוג שלי יענה או איך הוא יגיב, שאיננו טורחים לשתף אותו כי איננו מעוניינים בתגובה המרגיזה והמאכזבת שלו. וכאשר מגיע מישהו חדש שמתעניין ומפרגן יש בו את היכולת לתת לנו תחושה שחזרנו לחיים, ששוב מישהו רואה אותי כנהדרת וייחודית ומבין אותי לחלוטין. הצרה היא שככל שרמת המחוייבות עולה (נניח שתתגרש מאשתך ותתחתן עם המאהבת), כך אותו שטאנץ של זהירות מלשתף ולפתוח חוזר על עצמו, ואתה עלול להגיע לאותה זרות ואדישות עם מי שהיום אתה חושב לתאהב אותה לעולמים. האם לא כך חשבת לגבי אשתך הנוכחית בתחילה?

מה דעתך, לפני שאתה מרים ידיים ונסחף למערכת החדשה, למצות את אפשרויות הקשר האינטימי עם אשתך? האם טרחתם ללמוד דברים חדשים כזוג? הלכתם לסדנאות? לייעוץ? יש בעולם המון חוכמה שהצטברה שיכולה לעזור בכל בעיות הזוגיות, כולל סקס... אבל צריך לעשות מאמץ כדי ליישם אותה. יותר קל (וממכר...) להיסחף לזרועות האוהבות ולברוח מן הבעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו