מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קיבלתי מכותס01/08/2007
מדי פעם בעלי שותה וכשהוא שותה במיוחד על בטן ריקה הוא מאבד את הראש. לפני כמה שבועות באמצע ויכוח טיפשי מאוד הוא התעצבן מזה שעניתי לו (לטענתו כשהוא כועס אסור לי לענות לו..) הוא התחיל לצעוק ולשבור דברים ליד הילדים מה שזעזע אותם. ואז פתאום הוא נתן לי סתירה נוראית. ליד הילדים. כשהוא צועק "רצית לענות לי כמו גבר הנא לך" . זו הפעם הראשונה שקיבלתי ממש מכות. (אבל בעבר הייתי מאוד קרובה לכך הוא איים עלי שהוא יהרוג וישרוף אותי .דחף אותי לקיר .זרק דברים כבדים לכיוון שלי . (זזתי בזמן וזה לא פגע בי) וצעק כמו חמור ליד הילדים (מה שהכי מפריע לי) ה"בעיה" היא שרוב הזמן הוא אבא מקסים ובעל בסדר . רק שפעם בכמה זמן יש לו את ההתקפות האלה שמותירות אותי חסרת אונים... אני כבר לא סומכת עליו .אבדתי את האימון בו. רק מחכה להתקפה הבאה . ומקווה שזה לא יהיה ליד הילדים .
אחרי המכות רציתי לעזוב אבל אז חשבתי על הילדים כמה הם יסבלו הם אוהבים אותו מאוד ונשארתי..(והוא חושב ש"התפיסנו והכל בסדר")
הבעיה שמאז אני לא מסוגלת שהוא יגע בי. הוא בא לחבק ואני נרתעת מלטף ואני זזה הצידה . שלא לדבר על זה שאני לא רוצה סקס איתו. הוא נפגע ומתעצבן. אבל אני פשוט לא מסוגלת לא בכוונה המגע שלו דוחה מרתיע אותי . מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הפרידה - מצב הפיך?
סוזי01/08/2007עמר יקר!
לצערי לא אוכל לתת לך מענה. אם לה אין הסבר מדוע ביקשה להפרד, או לחילופין לא היה לה האומץ לדבר אתך על כך בכנות , לא ניתן לתת לך תשובה אם זה מצב הפיך או לא. נסה לברר אִתה. אם לא יועיל - לא יזיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת לעשות משהו דראסטי.
דורית כהן01/08/2007נאווה היקרה, אמנם עמי התבטא בחריפות, אבל מתוך כוונה טובה. אני מאוד מסכימה איתו שאסור לך להוריד את הראש ולחכות לפעם הבאה, כי היא תגיע, לצערי. פני מייד לשרות הרווחה ביישוב שלך והכניסי אותם לתמונה. יש בתים מיוחדים לגברים אלימים שבהם הם מקבלים טיפול וייעוץ, ומנסים לשקם אותם. ואם זה לא יעזור, עליך לעזוב אותו. תבני את עצמך מחדש. אך תישארי במערכת יחסים הרסנית ומסוכנת כזאת. את דואגת בכך לעצמך ולילדייך. הכירי במציאות כמו שהיא. הרבה נשים כבר היו במצבך והמשיכו לחיות עם בעל מכה כי לא הצליחו להביא את עצמן להתנתק ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הילדים..
ס02/08/2007הילדים שלי מאוד קשורים לאבא שלהם. ואוהבים אותו מאוד אני מפחדת שאם אני אעזוב זה יפגע בהם מאוד. (כמו שאמרתי ההתקפות לא קורות כל יום פעם בתקופה. ורוב הזמן זה לא ליד הילדים.
מצד שני אני מרגישה שהב"א הוא חצי מלאך חצי שטן . בתקופוות הטובות הוא עוזר ומשתדל ואומר את הדברים הנכונים (שלדעתי כולם שקרים אבל זה סיפוור אחר..) ובהתקפות הוא כאילו בן אדם אחר. השטן במלא מובן המילה . המבט בעינים שלו משתנה. תנועות הגוף. הקול הוא פשוט נהפך למפלצת וזה מפחיד !! כל פעם אני חושבת מתי המפלצת תתפרץ שוב..
אבל שוב אם לא הילדים מזמן הייתי עוזבת את הדפוק הזה. רק שאני לא רוצה לפגוע בהם..האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית הקץ עם"אבל" עשוי להיות הרסני
יהודית ברגמן02/08/2007נאוה יקרה! אין פתרון ביניים. אל תחכי לנס! גם אם ההתקפות לא קורות כ ל יום - ברור לך שהן יקרו שוב, אלא שהעיתוי העוצמה והתוצאה של ההתפרצות הבאה לא צפויים מראש. ודווקא למען עתיד הבטחון הפיזי והנפשי של הילדים ושלך, עליך לפעול בהקדם לפני שיהיה מאוחר!!! אני מסכימה עם דורית ועמי ולהלן שוב מהדברים שכתבה לך:
"...אסור לך להוריד את הראש ולחכות לפעם הבאה, כי היא תגיע, לצערי. פני מייד לשרות הרווחה ביישוב שלך והכניסי אותם לתמונה. יש בתים מיוחדים לגברים אלימים שבהם הם מקבלים טיפול וייעוץ, ומנסים לשקם אותם.
ואם זה לא יעזור, עליך לעזוב אותו."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכות
דור02/08/2007תביני שהוא לא אדם בריא וכאשר יש לו התקפות, הוא פשוט לא שולט בעצמו. התנאי הראשון שלך צריך להיות שהוא ילך לטיפול שיוכל לשלוט בכעס שלו. אם לא יוכיח שהוא רוצה לטפל בבעיה,דעי לך שאת חיה על זמן שאול ושילדייך לא יהיו ילדים נורמאליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)