מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לחדש את הזוגיות?נעמה14/02/2009
אני ובעלי נשואים קצת יותר משנה, יש לנו תינוקת בת 3 חודשים. ההריון עם בתי לא היה מתוכנן. כשהתחתנו, אמרתי לבעלי שאני לא רוצה עדיין ילדים, אבל הוא לא רצה לעשות מניעת הריון, וויתרתי כי חשבתי שלא אכנס להריון באופן טבעי בגלל איזושהי בעיה שיש לי. בסופו של דבר נכנסתי להריון אחרי חודש. מאז, החיים שלי הפכו לאומללים. במהלך כל ההריון הייתי בדיכאון וכעסתי על בעלי בגלל ההריון. אמרתי לו דברים מאוד קשים. גם היום, כשהילדה בת 3 חודשים, אני עדיין לא משלימה עם ההריון, ומעירה לבעלי הערות עוקצניות מדי פעם. אני משתדלת לקחת את עצמי בידיים ולא לדבר לבעלי בצורה כזו, להמשיך הלאה. אבל אני ממש מרגישה שנהיה ריחוק בינינו.. אני לא יודעת איך לתקן את מה שהרסתי. אנחנו גם כמעט ולא מקיימים יחסים, מאז שנכנסתי להריון כואב לי לקיים יחסים.גם עכשיו כואב לי, למרות שהיה לי ניתוח קיסרי ומשתמשים בחומרי סיכה. וגם אין לי חשק מיני. זה מאוד מתסכל את בעלי ומרחיק בינינו. יש לציין שלמרות הכל אני מאוד אוהבת את בעלי והוא אותי. מה אפשר לעשות? איך לחיות את האהבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלטלה לתא המשפחתי
דורית כהן15/02/2009נעמה היקרה, ראשית, כל הכבוד לך שאת מסוגלת לקחת את האחריות ולהודות בחלקך במה שקרה, ומעבר לכך להתחיל לחפש עזרה כדי לשנות את המצב. הבעייה היא שנכנסתם לסוג של "מעגל קסמים זדוני", שבו אתם לא מצליחים להעניק איש לרעהו את הצרכים הראשוניים של חום, אהבה וחיבור גופני רגוע ומרגיע, ללא מתחים. כי אם את חווה כאבים בסקס - את כבר באה עם התנגדות ועם מתח (ועם ציפייה שכבר ייגמר) והוא מגיע עם מתח ומרגיש אשמה שהוא גורם לך לכאב. ברור שבמישור של הורות לתינוקת שלכם - חשוב מאוד לעבד את ההתנגדות ואת המחירים ששניכם מרגישים שאתם משלמים, כמה שיותר מהר כדי להתפנות רגשית להשקיע בילדה, להיענות לצרכים שלה וכו'. מכל מה שכתבתי, קשה לי להאמין שניתן כרגע לצאת מן המצב ללא ייעוץ. התא המשפחתי שלכם עבר טלטלה קשה, ואתם זקוקים למישהו חיצוני שידריך אתכם איך לעבור את הטלטלה הזאת על מנת שלא ייגרמו נזקים נוספים - לזוגיות שלכם ולתינוקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)