איך יודעים שמוצאים את האחד..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך יודעים שמוצאים את האחד..
    מיכלולי
    16/02/2009

אני כבר ממש מיואשת.. הייתי עם בחורים בחיי.. אבל עוד לא הגעתי לנחלה.. איך יודעים שזה זה? יש לי כל מיני אידיאלים בראש אבל אף פעם לא כל האידאלים התחברו לבחור אחד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי

shir
    17/02/2009

אני לא יודעת בת כמה את, וכמה את צעירה כדי להמשיך ולחפש ברוגע וללא לחץ. אם את אכן מאוד צעירה, קחי לך את הזמן ובררי עם עצמך מה את באמת באמת מחפשת ומה הוא לא בגדר חובה אלא רשות באשר לבחור ולאופיו. הייתי גם מציעה לעשות הפסקה בכלל, לצאת לטיולים, למסיבות ולמקומות בהם יש אנשים וההיכרות שם היא מתוקף האירוע ולא באיזו אווירת דייט קרה, כי גם זה הרבה פעמים יכול להשפיע. דבר נוסף, אולי כדאי לנסות לצמצם קצת את רשימת האידיאלים או לדרג אחד אחד לפי דרגת החשיבות להם בעינייך. למשל השכלה גבוהה- 8, חוכמה- 9, מראה- 7, כסף- 8, וכד'. תקחי לבסוף את השלושה הכי חשובים (למשל בדירוג של 8-10) ואולי ככה תוכלי לראות יותר יתרונות בבני הזוג הפוטנציאליים שאת יוצאת איתם. מניסיוני אני יכולה לספר לך שמה שביקשתי בבחור היו מס' דברים שבראשם הזרימה האינטלקטואלית, ויכולת ההכלה שלו אותי (בבחינת רגש, רציונל, איך מתמודד במצבים מסוימים וכו'). לשאר הדברים פחות נתתי חשיבות. כשהכרנו, הוא לא היה בעל השכלה גבוהה, עבד במשכורת מינימום ועוד פערים), אבל למה נתתי להם פחות חשיבות? כי אלו דברים שיכולים בהחלט להשתנות עם הזמן ועם העידוד שלך כבת זוגו או אשתו. מה גם שכשאת מרפה את השריר את פנויה יותר רגשית לאהוב אותו, וכך הדברים נעשים פחות דחופים. פתאום את נמשכת גם מבלי שיהיה בראד פיט, פתאום את מקבלת גברים שבעבר לא חשבת שתקבלי. וחזרה אליי- אחרי שיצאנו פחות משנה, היום אנחנו נשואים שנה וקצת, מאז הוא עבר תהליך מדהים והיום יש לו עבודה עם תנאים מעולים, משכורת גבוהה, הוא סיים שנה ראשונה באוניברסיטה, וזה אותו אדם שהכיל אותי ושאני יכולה לדבר איתו. ז"א, נתתי הזדמנות (וגם הוא) לכמה דברים בסיסיים שהיו חשובים לי, וקיבלתי משהו ענק בהרבה שימשיך לצמוח בעזרת תמיכה נכונה וחוסר כפיה עליו להשתנות בשבילי. זה חשוב. הטיפ שלי הוא- לוותר על פקטורים או 'אידיאלים' שאת מחפשת שבעתיד יכולים להשתנות בעזרת העידוד שלך והעבודה על הזוגיות ביחד. כך את תמצאי הרבה יותר מהר בחור אחד שעונה על כל הדברים שבאמת באמת אי אפשר לשנות אצל אדם-אופי טוב, אישיות חמה ואוהבת, הומור,נאמנות ועוד תכונות חשובות בקשר לאורך שנים. אשמח אם תביעי דעתך או אם הדברים נגעו בך? שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה החמה

מיכלולי
    20/02/2009

אכן הדברים שכתבת נגעו לי ובי ושמחתי גם לשמוע מהסיפור האישי שנותן השראה ומעניק הרבה אופטימיות.. לאחרונה אני מוצאת את עצמי מושפעת מאד מסיפורים של אחרים וזה עוזר אבל גם מבלבל.. שמעתי את הסיפור על הגבר שקנה לאשתו בושם מיוחד רק לה לכבוד יום הולדתה הארבעים וזה ממש הקסים אותי וגרם לי לחשוב שכזה גבר הייתי רוצה בשבילי.. כזה שגם אחרי שנים של נישואים הוא עדיין מעניק ונותן ומפתיע.. נשמע כאילו אני שיטחית ומושפעת מדברים חומריים אבל אני מסתכלת גם על המעבר.. אני יודעת שגבר כמו זה מהבושם הוא נדיר, וגם צריך להיות בעל ממון אבל ממש הוקסמתי לא מהמעמד אלא דווקא מההשקעה ומהיצירתיות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שאין תשובה.

דני
    18/02/2009

כנראה שזה תלוי באישיות שלך, בצרכים שלך וכו' עם דגש על המילה שלך נדמה שבבחירות האלה אנחנו הכי בודדים בעולם... אף שלעיתים אנחנו מחפשים חיזוקים מהסביבה איזה כיף לאילו שהמזל האיר להם פנים והם בטוחים ולא צריכים להתלבט בנושא הזה. ולכן אני אומר שאם את עוד צעירה, אל תתפשרי, כי אולי עוד תמצאי קשר ללא התלבטות וחייך לא יהיו מלאים בסימני שאלה על הדרך שבחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעירה אבל חושבת קדימה

מיכלולי
    20/02/2009

נכון אני יחסים צעירה (בשלהי שנות העשרים לחיי) אבל אני כן חושבת קדימה ולא רוצה "לבזבז את הזמן".. אני כן נותנת לעצמי לחשוב מה הצרכים שלי, כמו שכתבת אבל קצת קשה לי לסדר את סדר העדיפויות שלי.. כמו שכתבתי בתגובה הקודמת.. למשל הגבר עם הבושם מאד ריגש אותי ובעיני זה בחור ראוי אבל אז אני מתייסרת שאני מסתכלת על דברים חומריים ובתוך תוכי גם יודעת שאם גבר עם פחות כסף יכין לי תה מתמציות צמחים במיוחד בשבילי זה ירגש אותי מאד!!! נראה לי שהשורה התחתונה היא שאני צריכה גבר שיקיע, ויתן מעצמו.. בתקווה שאמצא כזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת בשורה התחתונה

shir
    22/02/2009

את אכן צריכה מישהו שישקיע, שיהיה יצירתי ושיעניק לך. לא בטוח כמובן שהגבר שלך יגיע עם כ-ל התכונות החשובות לך. אל תרגישי רע עם זה שמאוד חשוב לך שיהיה אמיד. זה מגיע מהרבה מקומות- אם את חווית צמצום כלכלי בעברך, אם את נחשפת לחוויות של אחרים שלא היה בידם מספיק כסף, זה סה"כ מרכיב הישרדותי מאוד משמעותי בעיקר בתקופות מיתון כמו היום וכד'. אני בטוחה שכשתמצאי גבר משקיע ויצירתי, הוא ידע מה את אוהבת וידע גם לקנות לך את הבושם הזה, בגיל 40 אחרי שתהיו נשואים איזה 10-15 שנה. רק תזכרי שההשקעה הזאת שאת מחפשת- היא כבר תכונה. היא לא קריטריון. הגבר עם הבושם יכול להיות גבר לא אמיד במיוחד אבל שחסך את הכסף או עבד שעות נוספות עבורו ובזה גרם לאשתו המון אושר. מבחינתי זה יותר רומנטי מכל שיט על יאכטה שאיזה עשיר היה יכול לתכנן עבורי. חשבי על זה גם מהבחינה הזאת. מאידך, יהיו הרבה גברים אמידים ללא טיפת נתינה או השקעה.. או גרוע מזה, הכסף עבור הוא כלי לקנות את האשה. בקיצור.. מצאי לך נקודת אמצע. אני הייתי מסתפקת באדם שיפרנס בכבוד, עבודתו קבועה, אפשרויותיו לקידום מצויות, הוא אמביציונר, מתכוון להתפתח ובעל חוש עסקי מפותח- זה מספיק טוב כדי לדעת שכנראה כסף זה דבר חשוב לו. :) הנה, הפכתי בשבילך את הקריטריון לתכונות.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגעת אותי

מיכלולי
    22/02/2009

תודה רבה על תגובה מרגשת ותומכת.. באמת הצלחת איכשהו להרגיע אותי.. ואני מאד מסכימה איתך שאולי הייתי מעריכה אפילו יותר את עניין הבושם אם הגבר היה חוסך ומתאמץ וזה לא היה בא לו בכזאת קלות כמו לגבר מהסיפור.. זה הרגיע אותי כי פחדתי לרגע שאני חומרנית ורדודה.. העניין הוא פה באמת היצירתיות וההשקעה ואלו תכונות העולות מ"סיפור הבושם" שחשובות לי ובגבר שאמצא.. טפו טפו טפו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו